Veelzijdige producten voor verwarmen en koelen

Het Komfort assortiment bevatte voorheen alleen hoogwaardige vloerverwarmingsverdelers, maar telt inmiddels een veelzijdiger productscala op het gebied van verwarming, koeling of een combinatie van beide. Naast de Komfort vloerverwarmingsverdelers met energiezuinige pomp, vormen ook de scheidingsunits, het NRG Panel en de Relaismodule een waardevolle uitbreiding van het productgamma.

Bekijk ons productassortiment

brands_komfort
600-900

Komfort multizoneverdeler: besparen met een klantspecifieke verdeler

Een multizoneverdeler is een verdeler waarbij 2 tot maximaal 4 groepen gecombineerd zijn op een afsluiter. Op deze manier kun je ruimtes met meerdere groepen bedienen met 1 stelaandrijving. Je kunt meer ruimtes op één naregeling aansluiten zonder dat je de naregeling hoeft uit te breiden. En als je met één ruimtethermostaat maximaal 3 stelaandrijvingen aanstuurt, kan die ruimte uit maximaal 12 groepen bestaan. Normaal zijn dit er 3. De Komfort verdelers worden klantspecifiek gemaakt. Hiermee bespaar je op: het aantal stelaandrijvingen, een anders noodzakelijke Smatrix uitbreidingsmodule of een extra alpha home vloerverwarmingsregelaar én installatiewerk. Je hoeft immers minder stelaandrijvingen, uitbreidingsmodules of een extra regelaar aan te sluiten.

Komfort scheidingsunits: voor thermische en hydraulische scheiding

De Komfort scheidingsunits zijn geschikt voor vloerverwarmings- en vloerkoelsystemen die gebruik maken van water als warmtedragend medium. Je plaatst de unit tussen een Komfort vloerverwarmingsverdeler en het primaire verwarmings- en/of koelcircuit en zorgt zo voor zowel een thermische als een hydraulische scheiding. Samen met de verschillende beschikbare aansluitsets kun je een unit aansluiten op een 2-, 3- of 4-pijps verwarmings- en/of koelsysteem. De scheidingsunit is opgebouwd uit rvs en messing appendages en is voorzien van een Wilo Yonos para RS 15/6.

 

Komfort NRG Panel:  wandverwarming in een handomdraai

Met het Komfort NRG Panel kun je snel en effectief wandverwarming aanbrengen. Het bestaat uit een aluminium paneel, waarin een 16 mm Uponor MLC Meerlagenleiding (wit) opgenomen is. Met de bijgeleverde Uponor RTM fittingen met geïntegreerde persfunctie kun je de flexibele Uponor MLC meerlagenleiding gemakkelijk aansluiten op de Uponor MLC aanvoerleiding en kunnen de losse Komfort NRG Panels worden gekoppeld.

Komfort Relaismodule: individueel schakelen tussen verwarmen en koelen

De Komfort Relaismodule dient als hoofdomschakeling tussen verwarmen en koelen in vloerverwarmings- en vloerkoelsystemen. Hij is beschikbaar in een uitvoering mét en zonder inschakelvertraging. Deze Relaismodule is toepasbaar in woninginstallaties die zijn aangesloten op een primair 3- of 4-pijps distributiesysteem. Dankzij de Komfort Relaismodule kun je individueel schakelen tussen verwarmen en koelen.

600-900
Komfort

 

 

Download Komfort's assortimentsoverzicht 

Het assortimentsoverzicht van 2022 is beschikbaar om te downloaden. Ben je benieuwd naar de prijzen of heb je hulp nodig van onze Sales Advisors? Op deze pagina vind je jouw aanspreekpunt!

Download hier!