Veelzijdige producten voor verwarmen en koelen

Het Komfortassortiment bevatte voorheen alleen hoogwaardige vloerverwarmingsverdelers, maar telt inmiddels een veelzijdiger productscala op het gebied van verwarming, koeling of een combinatie van beide. Naast de Komfort vloerverwarmingsverdelers met een energiezuinige pomp, vormen ook de scheidingsunits, boilers en de relaismodule een waardevolle uitbreiding van het productgamma.

Bekijk ons productassortiment

brands_komfort
multizoneverdeler

 


Komfort Multizone-verdeler: besparen met een klantspecifieke verdeler

Een Multizone-verdeler is een verdeler waarbij twee tot maximaal vier groepen gecombineerd zijn op één afsluiter. Zo kun je ruimtes met meerdere groepen bedienen met één stelaandrijving. En als je met één ruimtethermostaat maximaal drie stelaandrijvingen aanstuurt, kan die ruimte uit maximaal twaalf groepen bestaan. Normaal zijn dit er drie.

De Komfortverdelers worden klantspecifiek gemaakt. Hiermee bespaar je op het aantal stelaandrijvingen. Bovendien is er geen uitbreidingsmodule van de naregeling nodig. Aanzienlijk minder montagetijd dus. De klant profiteert van een goedkopere installatie, een veel nettere en overzichtelijke installatie én een lager elektriciteitsverbruik van de regeling.

Lees hier meer over de Multizone-verdeler

Komfort warm tapwaterboiler: Een combinatie van efficiëntie & flexibiliteit

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie van het grootste belang zijn, is de Warm tapwater boiler van Komfort een prachtig product. Ruimte in de woning is steeds schaarster en met dit in het achterhoofd gehouden is de Komfort WTB 260 ontworpen. Met zijn slanke ontwerp past deze boiler perfect in elke woning. De tapwater boiler heeft energielabel A en daarnaast zijn er uitstekende gelijkwaardigheidsverklaringen beschikbaar in combinatie met onze alpha innotec warmtepompen.

Komfort 6-wegklep: eenvoudig schakelen tussen warmte en koeling


De eisen rondom woningisolatie en binnenklimaat worden steeds strenger en de klimaattechnieken steeds innovatiever. Naast warmte hebben woningen ook steeds vaker een koeling behoefte. Met als gevolg dat woningen steeds vaker niet alleen behoefte hebben aan warmte, maar ook aan koeling. Zeker in appartementencomplexen of woningen met een gespreide warmte-/koude behoefte, wil de consument direct en makkelijk kunnen schakelen tussen verwarmen en koeling. Dergelijke 4-pijps systemen zijn efficiënt te installeren met de Komfort 6-wegkleppen. Met als grote voordeel dat je probleemloos en snel kunt schakelen tussen warmte en koeling. Er is één aansturing voor drie keuzes: warmte, koeling of geen behoefte; je kunt dankzij deze ‘nul-stand’ de aanvoer van warmte of koeling dus in zijn geheel stopzetten.

boiler

Download Komforts assortimentsoverzicht 

Het assortimentsoverzicht van 2024 is beschikbaar om te downloaden. Ben je benieuwd naar de prijzen of heb je hulp nodig van onze Sales Advisors? Op deze pagina vind je jouw aanspreekpunt!

Download hier!