Werken bij Nathan

De wereld van Nathan

Nathan groeit snel. Onze full-service dienstverlening breidt zich steeds verder uit, waardoor we vrijwel continu vacatures hebben. Expert op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en warm-tapwaterbereiding. Dat is Nathan in een notendop. Van woonhuis en kantoorpand tot complete wijk: onze slimme oplossingen zijn overal toepasbaar. 

Werken bij Nathan: iets voor jou?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, informeel en lopen graag voorop in techniek. Om goed te kunnen presteren, heb je energie nodig. Daarom liggen er op woensdag lekker verse broodjes voor je klaar en vrijdag is bij ons frietdag. En na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? .

Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s?

Een aantal van hen stelt zich alvast aan je voor.

Ger

Technical Support Ger van Hout

Sales Advisor Chris Stomp

Sales Advisor Chris Stomp

Mirella

Werkvoorbereider Mirella Vos

Product Manager Wout Aleven

Product Manager Wout Aleven

Rob

Boormeester Rob van Engelenhoven

Werken bij Nathan?

Selecteer jouw locatie om de vacatures te bekijken!

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)

Open solliciteren?

Zie jij niet direct de juiste vacature? Of wil je graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Dat kan, solliciteer via onderstaand formulier en wij nemen contact met jou op!

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur