Werken bij Nathan

De wereld van Nathan

Nathan groeit snel. Onze full-service dienstverlening breidt zich steeds verder uit, waardoor we vrijwel continu vacatures hebben. Expert op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en warm-tapwaterbereiding. Dat is Nathan in een notendop. Van woonhuis en kantoorpand tot complete wijk: onze slimme oplossingen zijn overal toepasbaar. 

Werken bij Nathan: iets voor jou?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Werken bij Nathan?

Selecteer jouw locatie om de vacatures te bekijken!

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)

Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s?

Een aantal van hen stelt zich alvast aan je voor.

PLF77220-Nathan Profielfoto Jelle van der Jagt

Nathan Service Jelle van der Jagt

Mirella

Werkvoorbereider Mirella Vos

Product Manager Wout Aleven

Product Manager Wout Aleven

Rob

Boormeester Rob van Engelenhoven

Sales Advisor Kevin van der Aa

Sales Advisor Kevin van der Aa

PLF83498-HR

Technical Support Pieter Voskuilen

Open solliciteren?

Zie jij niet direct de juiste vacature? Of wil je graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Dat kan, solliciteer via onderstaand formulier en wij nemen contact met jou op!

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

Maud Hengeveld HR Adviseur