Header Mirella

Nathan & Mirella

Ik ben Mirella Vos, woon in Zwolle en ben getrouwd met Mark. We hebben twee geweldige jongens: Milan en Levi. Sinds 2011 werk ik bij Nathan Projects.

Hoe ziet jouw loopbaan binnen Nathan eruit?

Ik ben begonnen als telefoniste/administratief medewerker. Dit was geen fulltime functie, dus ben ik daarnaast het team gesloten systemen gaan ondersteunen. Ook ben ik begonnen met het maken van offertes. In 2014 ben ik doorgegroeid naar de afdeling sales, waar ik samen met een collega alle bronnen berekende, offertes maakte, opdrachten binnenhaalde en de meldingen en vergunningen verzorgde richting de gemeentes. Hierna zijn we als organisatie verder gegroeid en ben ik doorgegroeid naar de afdeling werkvoorbereiding, waar ik ondertussen alweer vier jaar werk.

Hoe ziet jouw huidige functie eruit?

Het is de bedoeling dat wij vanaf opdracht alles verwerken en beheren, tot en met de uitvoering. Over het algemeen pak ik de grotere projecten, denk aan 30 tot 100 boringen. Indien nodig, ga ik nog naar de projectlocatie toe om te overleggen voordat de werkzaamheden van start gaan. Zo zorg ik ervoor dat de boorteams bij aankomst voldoende ruimte hebben en dat alles zodanig geregeld is dat het team door kan werken zonder onderbrekingen.

Mirella

Mirella Vos Werkvoorbereider

“Nathan groeide, mijn functie groeide mee”

Wat vind je het allerfijnste aan werken bij Nathan?

We hebben een ontzettend leuk team! De grote afwisseling van deze functie vind ik erg leuk. Er is veel contact met de opdrachtgevers en onze eigen boorteams. Het is altijd druk en er gebeuren op een dag altijd onverwachte dingen. Het is een leuke uitdaging om een project gezamenlijk met het boorteam tot een mooi einde te brengen, en een tevreden klant te hebben! Ook is het hele team bereid om elkaar te helpen: als iemand druk is, springt een andere collega bij. De samenwerking is echt heel prettig. Ook wordt er altijd meegedacht in oplossingen. Ik werk zelf 32 uur, maar heb wel 2 jonge kinderen. Het gebeurt weleens dat ik onverwacht snel naar de kinderen moet, dit is altijd mogelijk in overleg.