Onze service voor jou

Advies, support en training

Of het nu gaat om kleine of grote renovatieprojecten: als expert op het gebied van duurzame klimaattechniek staat Nathan je graag terzijde. Van eengezinswoning tot de transformatie van een kantoorpand: bij ons vind je een breed pakket topproducten van A-merken die je helpen bij jouw duurzaamheidsmissie. Bovendien ontzorgen we je graag met advies, engineering en training. Zo realiseer jij duurzame klimaattechniek voor jouw renovatieproject, met de voordelen van één aanspreekpunt bij vragen of voor advies.

Projectadvies

Downloaden BIM & Revit packages

Bronsystemen aanleggen

Support, engineering & technische ondersteuning

Service en inbedrijfname

Training en scholing

Onderhoud

Projectadvies

De eerste stap in ons advies is de selectie van de juiste warmtepomp, vloerverwarming en het afgiftesysteem. Wordt er gebruik gemaakt van lucht, water, de bodem of PVT-panelen als bron voor de warmtepomp? Samen kijken we naar de beste keuze voor jouw project. Vervolgens vatten we alle componenten van de duurzame klimaatinstallatie voor je samen in een projectadvies, inclusief prijsindicatie.

Wil jij advies op maat? Onze technische Sales Advisors helpen je graag verder. 

Downloaden BIM & Revit packages

Met BIM bespaar je niet alleen tijd, maar ook onnodige kosten. BIM helpt je om de prestaties van een gebouw in kaart te brengen en visualiseert de gevolgen van veranderingen in het ontwerp. Als BIM-partner denkt Nathan graag met je mee! We bieden jou – als één van de eersten in de markt van duurzaam verwarmen en koelen – volledig uitgewerkte Revit-packages voor de producten van Uponor, alpha innotec, Komfort en Metro Therm.

Download hier de Revit-packages of ga via deze link direct naar de BIM-bibliotheek met alle Uponor producten.


Bronsystemen aanleggen

Vanuit ons eigen boorbedrijf Nathan Projects leggen we bronsystemen aan en bieden volledige service rondom bodemgebonden warmtepompen. Het ontwerp van de installatie, de benodigde bron(nen) en het besturingssysteem. Helemaal op maat. Ook vragen we de benodigde vergunningen voor je aan en verzorgen de boringen op locatie en afwerking.

Lees meer over de mogelijkheden van een bronsysteem voor jouw project.

Meer weten?

Support, engineering & technische ondersteuning

Nathan biedt advies, service en ondersteuning. Dit doen we met een eigen supportteam en een landelijk netwerk van monteurs die 24/7 inzetbaar zijn. Onze technisch specialisten hebben alle kennis in huis om je volledig te ontzorgen. Van principeschema met alle technische aansluitingen en een antwoord op technische vragen tot een vloerverlegtekening voor jouw nieuwbouwproject: wij staan voor je klaar.  

Meer weten?

Service en inbedrijfname

Onze afdeling Service kan je telefonisch helpen op locatie of onze monteurs verhelpen storingen en stellen de warmtepompen voor je in bedrijf. Nathan Service biedt ook onderhoudscontracten aan voor service en onderhoud.


Meer weten?

Training en scholing

Om het beste uit onze producten en systemen te halen, delen we graag onze kennis met jou. De Nathan Academy verzorgt in Nederland en België regelmatig trainingen en (bij)scholing over diverse onderwerpen, afgestemd op verschillende kennisniveaus.

Inschrijven voor een training? Hier vind je meer informatie.

Onderhoud

Ook het onderhoud aan SWP-warmtepompen nemen we je graag uit handen. Wil je zelf als installateur het onderhoud uitvoeren? Bekijk dan onze trainingen van de Nathan Academy.

Totaaloplossingen voor renovatie & transformatie

Van vrijstaande woningen tot gebiedsoplossingen

Het klimaat verandert wereldwijd. Dus ook in Nederland. Het realiseren van de klimaatdoelen van Parijs (2015) is nodig om verdere opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan zo veel mogelijk te voorkomen. Het doel van het Klimaatakkoord is een CO2-vrije gebouwde omgeving in 2050. Alternatieve energiebronnen, zoals een warmtepomp met lucht, water, de bodem of zonnepanelen als bron, bieden een duurzaam alternatief. Ook bij de renovatie en transformatie van bestaande woningen en gebouwen.

 


Vrijstaande woningen renovatie

Vrijstaande woningen

Bij het verduurzamen van een bestaande woning is het belangrijk om de goede warmtepomp te kiezen. De keuze voor bijvoorbeeld een bodemgebonden variant of een lucht/water warmtepomp hangt onder meer af van de beschikbare ruimte, de benodigde energie voor het verwarmen en eventueel koelen van de woning, de behoefte aan warm tapwater en de mogelijkheid voor een grondboring. Wil je optimaal rendement van de warmtepomp, dan is het daarnaast belangrijk om te kijken naar goede woningisolatie en bijvoorbeeld het aanbrengen van vloerverwarming. Wil jij renovatieadvies op maat? Onze technische Sales Advisors helpen je graag verder.

Onze totaaloplossingen in de praktijk

Seriematige woningbouw renovatie

Seriematige woningen

Bij het renoveren en verduurzamen van bestaande woningen komt veel kijken. Met de Nathan Energiemodule kunnen complete woonwijken op een relatief eenvoudige manier ‘van gas los’. Hoe gaat dit in z’n werk? De bouwpartner voorziet de verouderde woningen allereerst van een geïsoleerde schil. Vervolgens plaatst Nathan Industries de Plug & Play energiemodule voor of achter de woning. De installateur sluit het prefab totaalconcept aan op het nieuwe of zelfs bestaande afgiftesysteem. Klaar! Zo wordt de energieslurpende, verouderde woonwijk in no-time geoptimaliseerd tot een comfortabele Nul-op-de-Meter-wijk.

Lees meer over de Nathan Energiemodule

Utilteit renovatie

Appartementencomplexen, utiliteit & gebiedsoplossingen

Voor de renovatie en transformatie van appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen bestaat vaak geen pasklare oplossing. Onze Sales Advisors gaan deze uitdagingen graag aan en kijken samen met jou naar de juiste duurzame installatie voor jouw project. In stedelijke gebieden is vaak geen ruimte voor individuele bronboringen. Wij denken graag met je mee over slimme alternatieven. Zoals smart grids: ondergrondse energienetwerken waar je warmtepompen op kan aansluiten.

Ontdek meer over onze slimme oplossingen

Nathan inzetten bij jouw project?

Onze Sales Advisors helpen je graag. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Liever direct aan de slag? Neem dan direct contact op met één van onze Sales Advisors.

Sales Advisor groepsfoto

Direct contact met een Sales Advisor?