Toonaangevend in de markt

Alpha innotec is de meest toonaangevende warmtepompproducent van Europa, met een eigen, hoogwaardige productiefaciliteit in Duitsland. Binnen het uitgebreide assortiment vind je altijd een passende warmtepomp, voor iedere gewenste situatie en toepassing. Van hoogwaardige brine/water warmtepompenlucht/water warmtepompen en lucht/lucht warmtepompen tot en met buffervaten, regeloplossingen, ventilatiemodules en toebehoren. Uitontwikkelde, duurzame technieken waarop je voor de volle 100% kunt vertrouwen. Nathan levert alpha innotec warmtepompen in de Benelux.

Bekijk ons productassortiment

brands_alpha_innotec

De bodemwarmtepompen

De brine/water warmtepompen van alpha innotec gebruiken aardwarmte voor duurzame verwarming, warm tapwaterbereiding en koeling. Alpha innotec heeft een warmtepomp voor elke situatie: van woonhuis tot grootschalig utiliteitsproject. Via een collectieve of individueel gesloten bodemwarmtewisselaar van Nathan Projects, wordt de opgeslagen energie uit de bodem onttrokken en ingezet voor een constant en comfortabel woon- of werkklimaat.

Ontdek het diverse aanbod van bodemwarmtepompen, dat bestaat uit de volgende warmtepompen: WZS(V), SWC(V) en SW(P)

ait_wzsv_zwart_c

De ideale brine/water combi warmtepomp voor nieuwbouw en renovatie WZSV

ait_swcv_zwart_c

De compacte, alles-in-één brine/water combi warmtepomp SWCV

ait_swp_zwart_c

Brine/water warmtepomp speciaal voor grote gebouwen SWP

 

De luchtwarmtepompen

Doordat lucht als warmtebron overal en altijd aanwezig is, is een alpha innotec lucht/water warmtepomp voor buitenopstelling probleemloos inzetbaar, zonder bouwkundige kosten of vergunningen. Een luchtwarmtepomp wordt buiten geplaatst, de hydraulische installatie krijgt een plek in de woning. Samen zetten zij warmte uit de buitenlucht om in warmte voor de verwarming en tapwater. De reversibele variant is bovendien geschikt voor koeling. Er is geen bronboring nodig, dus deze warmtepomp is ideaal voor renovatieprojecten.

Ontdek het diverse aanbod van luchtwarmtepompen, dat bestaat uit de volgende warmtepompen: Hybrox, Paros en Jersey

ait_hybrox_zwart

Veelzijdig en toekomstbestendig Hybrox

website_paros_zwart_c2

De binnenopgestelde lucht/water warmtepomp Paros

website_jersey_zwart_c

De modulerende lucht/water warmtepomp in monoblock uitvoering Jersey

ait_pro_zwart_c

Modulerende lucht/water warmtepompen voor grote gebouwen Pro serie

ait_union_zwart

Voor de grotere vermogensvraag Union lucht/water warmtepomp

Download alpha innotec's assortimentsoverzicht 

Het assortimentsoverzicht van 2023 is beschikbaar om te downloaden. Ben je benieuwd naar de prijzen of heb je hulp nodig van onze Sales Advisors? Op deze pagina vind je jouw aanspreekpunt!

Download hier!