Toonaangevend in de markt

Alpha innotec is de meest toonaangevende warmtepompproducent van Europa, met een eigen, hoogwaardige productiefaciliteit in Duitsland. Binnen het uitgebreide assortiment vind je altijd een passende warmtepomp, voor iedere gewenste situatie en toepassing. Van hoogwaardige brine/water warmtepompenlucht/water warmtepompen en lucht/lucht warmtepompen tot en met buffervaten, regeloplossingen, ventilatiemodules en toebehoren. Uitontwikkelde, duurzame technieken waarop je voor de volle 100% kunt vertrouwen. Nathan levert alpha innotec warmtepompen in de Benelux.

Bekijk ons productassortiment

brands_alpha_innotec

De alterra-serie

De brine/water warmtepompen van alpha innotec maken gebruik van aardwarmte voor duurzame verwarming, warm-tapwaterbereiding en koeling. De alterra-serie van alpha innotec biedt een warmtepomp voor elke situatie: ze zijn geschikt voor zowel woonhuizen als grootschalige utiliteitsprojecten. Via een collectieve of individuele gesloten bodemwarmtewisselaar van Nathan Projects wordt de opgeslagen energie uit de bodem onttrokken en ingezet voor een constant en comfortabel woon- of werkklimaat.

Onder de Alterra-serie vallen de volgende warmtepompen: WZS(V), SWC(V) en SW(P)

 

De alira-serie

Doordat lucht als warmtebron overal aanwezig is, is een alpha innotec lucht/water warmtepomp voor buitenopstelling probleemloos inzetbaar, zonder bouwkundige kosten of vergunningen. De LWD warmtepomp bijvoorbeeld. Deze is buiten te plaatsen, de hydraulische installatie krijgt een plek in de woning. Samen zetten zij warmte uit de buitenlucht om in warmte voor de verwarming en tapwater. De reversibele variant is bovendien geschikt voor koeling. Er is geen bronboring nodig, dus deze warmtepomp is ideaal voor renovatieprojecten. Om welke situatie het ook gaat: binnen de alira-serie van alpha innotec vind je altijd de geschikte warmtepomp voor elke situatie, ongeacht gebouw, toepassing of budget.

Onder de alira-serie vallen de volgende warmtepompen: LWD(V), LWAV(+), LWA, LWCV, LWV en LW

AIT alira
Alterra

Alterra brochure

Download nu!

Alira

Alira brochure

Download nu!

Regeltechniek

De toestellen van alpha innotec zijn zeer eenvoudig te besturen met geavanceerde regeloplossingen zoals de Luxtronik warmtepompregelaar, de RFV-DK en de RuimteBedienEenheid RBE+ met geïntegreerde ruimtesensor. Op basis van de gewenste comforttemperatuur weet de Luxtronik warmtepompregelaar wanneer hij warmte of koeling beschikbaar moet stellen. Besturen doe je eenvoudig met een draai- en drukknop, vergelijkbaar met de bediening van een navigatiesysteem. De regeloplossingen van alpha innotec functioneren perfect in BACnet communicatiesystemen. Met de Luxtronik regelaar is iedere warmtepomp via alpha web bovendien eenvoudig online te beheren.

AI

 

 

Download alpha innotec's assortimentsoverzicht 

Het assortimentsoverzicht van 2023 is beschikbaar om te downloaden. Ben je benieuwd naar de prijzen of heb je hulp nodig van onze Sales Advisors? Op deze pagina vind je jouw aanspreekpunt!

Download hier!