Nathan pand in Zevenaar

Driven by knowledge

Gedreven door kennis én het delen daarvan. Dat is Nathan ten voeten uit. Directeur-eigenaar Wolf Nathan legt het als volgt uit: “We zijn ambitieus en altijd op zoek naar verbetering. Als trendsetter investeren we volop in nieuwe ontwikkelingen. In nauwe samenwerking met de fabrikanten van de topmerken die we vertegenwoordigen zijn er veel innovaties uit onze pen gekomen, die nu de standaard in de markt zijn. We zijn trots op deze leidende rol, maar vooral op onze totaaloplossingen: producten van verschillende merken die we combineren in duurzame klimaatconcepten die veel rendement opleveren. Voor nieuwbouw, transformatie en renovatie.”

Nathan_logo's_2021_FC 500x150_Nathan logo - Driven by knowledge
PLF72226-sRGB-A4

Wat heeft de installateur nodig?

Het blijft niet bij oplossingen alleen. Zoals Wolf Nathan zegt: “Met onze bedrijven binnen de Nathan Group zorgen we voor nét dat beetje extra service, technisch advies en kennisdeling. Al sinds 1984, toen mijn ouders deze onderneming oprichtten onder de naam Nathan Import/Export, staan vakmanschap en oog voor de klant centraal. Wat heeft een installateur nodig om verder te kunnen? Technische ondersteuning? Productkennis? Of juist support op commercieel gebied? Met de Nathan Group bieden we het complete pakket om de installateur te ondersteunen. Ontzorging en kennisdeling op verschillende vlakken, daar draait het om.”

 

Samenwerken in de keten

In de energietransitie speelt Nathan een belangrijke, leidende rol. “Die reis maken we met de hele bedrijfskolom”, geeft Wolf Nathan aan. “Hier zijn we een belangrijk onderdeel van. We zetten de koers uit naar de markt. Met slimme ideeën, A-merkproducten van de fabrikanten die we vertegenwoordigen in de Benelux en complete totaaloplossingen. Maar ook door met alle partijen uit de bouwkolom knowhow uit te wisselen en mee te denken over wat er nodig is, nu en in de toekomst. Zodat we de installateur nog beter kunnen ontzorgen als het gaat om duurzame klimaattechniek. Daar profiteren alle partijen van.”

Nathan medewerkers

Corporate video: Nathan in 2 minuten

De kracht van de Nathan Group

  • Nathan Systems: ons handelshuis waarbinnen we fabrikanten vertegenwoordigen, totaaloplossingen bieden en als kenniscentrum fungeren op het gebied van duurzame klimaattechniek.
  • Nathan Projects: onze uitvoerende tak, die zorgt dat alles voor een duurzaam bronsysteem op rolletjes loopt. Van vergunningaanvraag en engineering tot bronboringen en het plaatsen en in werking stellen van het systeem.
  • Nathan Service: omvat alle service die hoort bij de technische producten die we leveren.
  • Nathan Industries: onze innovatieve, prefab totaaloplossingen voor duurzame klimaattechniek.
  • Nathan Academy: hét kennis- en expertisecentrum voor installateurs.