Onze service voor jou

Van advies tot bronsysteem

Als expert op het gebied van duurzame klimaattechniek is Nathan betrokken bij kleine en grote nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om een eengezinswoning of een compleet nieuwe wijk: wij bieden een breed pakket topproducten van A-merken, van leidingsysteem tot warmtepomp. Daarnaast kun je bij ons terecht voor aanvullende services: advies, engineering, training en zelfs de aanleg van het bronsysteem. Zo profiteer je van de voordelen van één aanspreekpunt rondom de realisatie van duurzame klimaattechniek voor jouw nieuwbouwproject. 

Projectadvies

Downloaden BIM & Revit packages

Bronsystemen aanleggen

Support, engineering & technische ondersteuning

Service en inbedrijfname

Training en scholing

Onderhoud

Projectadvies

De eerste stap in ons advies is de selectie van de juiste warmtepomp, vloerverwarming en het afgiftesysteem. Wordt er gebruik gemaakt van lucht, water, de bodem of PVT-panelen als bron voor de warmtepomp? Samen kijken we naar de beste keuze voor jouw project. Vervolgens vatten we alle componenten van de duurzame klimaatinstallatie voor je samen in een projectadvies, inclusief prijsindicatie.

Wil jij advies op maat? Onze technische Sales Advisors helpen je graag verder. 

Downloaden BIM & Revit packages

Met BIM bespaar je niet alleen tijd, maar ook onnodige kosten. BIM helpt je om de prestaties van een gebouw in kaart te brengen en visualiseert de gevolgen van veranderingen in het ontwerp. Als BIM-partner denkt Nathan graag met je mee! We bieden jou – als één van de eersten in de markt van duurzaam verwarmen en koelen – volledig uitgewerkte Revit-packages voor de producten van Uponor, alpha innotec, Komfort en Metro Therm.

Download hier de Revit-packages of ga via deze link direct naar de BIM-bibliotheek met alle Uponor producten.


Bronsystemen aanleggen

Vanuit ons eigen boorbedrijf Nathan Projects leggen we bronsystemen aan en bieden volledige service rondom bodemgebonden warmtepompen. Het ontwerp van de installatie, de benodigde bron(nen) en het besturingssysteem. Helemaal op maat. Ook vragen we de benodigde vergunningen voor je aan en verzorgen de boringen op locatie en afwerking.

Lees meer over de mogelijkheden van een bronsysteem voor jouw project.

Meer weten?

Support, engineering & technische ondersteuning

Nathan biedt advies, service en ondersteuning. Dit doen we met een eigen supportteam en een landelijk netwerk van monteurs die 24/7 inzetbaar zijn. Onze technisch specialisten hebben alle kennis in huis om je volledig te ontzorgen. Van principeschema met alle technische aansluitingen en een antwoord op technische vragen tot een vloerverlegtekening voor jouw nieuwbouwproject: wij staan voor je klaar.  

Meer weten?

Service en inbedrijfname

Onze afdeling Service kan je telefonisch helpen op locatie of onze monteurs verhelpen storingen en stellen de warmtepompen voor je in bedrijf. Nathan Service biedt ook onderhoudscontracten aan voor service en onderhoud.


Meer weten?

Training en scholing

Om het beste uit onze producten en systemen te halen, delen we graag onze kennis met jou. De Nathan Academy verzorgt in Nederland en België regelmatig trainingen en (bij)scholing over diverse onderwerpen, afgestemd op verschillende kennisniveaus.

Inschrijven voor een training? Hier vind je meer informatie.

Onderhoud

Ook het onderhoud aan SWP-warmtepompen nemen we je graag uit handen. Wil je zelf als installateur het onderhoud uitvoeren? Bekijk dan onze trainingen van de Nathan Academy.

Totaaloplossingen voor nieuwbouw

Van vrijstaande woningen tot gebiedsoplossingen

Sinds 1 juli 2018 mogen nieuwbouwwoningen en gebouwen niet meer worden aangesloten op aardgas. Dit betekent dat er gekeken moet worden naar duurzame alternatieven, zoals een warmtepomp. Wij helpen je graag met een passende oplossing. Van advies en ontwerp tot en met levering, bronboring, installatie en onderhoud.   

 


Vrijstaande woningen

Vrijstaande woningen

Welk type warmtepomp kies je voor een vrijstaande woning? De keuze voor bijvoorbeeld een bodemgebonden variant of een lucht/water warmtepomp hangt onder meer af van de beschikbare ruimte, de benodigde energie voor het verwarmen en eventueel koelen van de woning, de behoefte aan warm tapwater en de mogelijkheid voor een grondboring.

Onze totaaloplossingen in de praktijk

Seriematige woningbouw

Seriematige woningen

De keuze voor een bepaald type warmtepomp(en), vloerverwarming en afgiftesysteem voor seriematige woningbouw is afhankelijk van onder meer de beschikbare ruimte, de hoeveelheid energie die nodig is voor verwarmen, koelen en warm tapwater en de mogelijkheid voor een grondboring. Het voordeel van rijwoningen is dat je hier ook gebruik kunt maken van één bron voor meerdere woningen. Dit scheelt ruimte én geld.

Ontdek meer over seriematige nieuwbouw

Appartementen

Appartementencomplexen

Ook bij appartementencomplexen is het mogelijk om een collectieve bron te gebruiken voor de verwarming en koeling van meerdere woningen. Hierbij kun je kiezen voor een bron in de grond – mits daar ruimte voor is – en een unit op het dak. Warm tapwater voor de verschillende huishoudens is heel eenvoudig te regelen via een losse systeemunit per appartement.

Duurzame oplossingen voor appartementencomplexen

Utiliteit

Utiliteit

De realisatie van duurzame koude- en warmtecentrales voor utiliteitsprojecten vraagt om maatwerk. Nathan Projects verzorgt dit van A tot Z. Van advies en ontwerp tot en met bronboringen, levering, installatie en onderhoud. Zo ben je verzekerd van de beste oplossing, de beste producten en een vakkundige aansluiting, plus een all-in garantie.

Lees meer over warmtepompsystemen voor utiliteitsgebouwen

Gebiedsoplossingen

Gebiedsoplossingen

In stedelijke gebieden is vaak geen ruimte voor individuele bronboringen. Wij denken graag met je mee over slimme alternatieven. Zoals smart grids: ondergrondse energienetwerken waar je warmtepompen op kan aansluiten.

Ontdek slimme gebiedsoplossingen voor duurzame energie

Nathan inzetten bij jouw project?

Onze Sales Advisors helpen je graag. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Liever direct aan de slag? Neem dan direct contact op met één van onze Sales Advisors.

Sales Advisor groepsfoto

Direct contact met een Sales Advisor?