Ons eigen boorbedrijf voor grondgebonden warmtepompen

Als specialist in duurzame verwarming en koeling weten we bij de Nathan Group precies waar een grondboring voor een warmtepomp aan moet voldoen. We voeren deze werkzaamheden dan ook het liefste zelf uit, binnen onze divisie Nathan Projects.

Bodemenergie met behulp van een warmtepomp: een duurzaam alternatief voor aardgas. Nathan Projects – gevestigd in ‘t Harde – is gecertificeerd voor het ontwerp, de realisatie, het beheer en onderhoud van zowel open als gesloten bronsystemen. Met andere woorden; we bezitten alle zes certificaten binnen de BRL 11000. Daarnaast zijn we volledig gecertificeerd voor het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van energiecentrales volgens de BRL 6000-21. Wil je een aanvraag doen voor bodemenergie in de renovatiebouw? Ga dan naar de vragenlijst (blauwe button boven) en vul deze in. Na het invullen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling.

Een bronboring realiseren. Dat klinkt misschien als een ingrijpende klus, maar wist je dat het helemaal niet zo ingewikkeld is?

Jouw partner voor het ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van bodemenergiesystemen.

Onze werkwijze en diensten

Lassen

Onze diensten

Kantoor harde 10

Onze werkwijze: open systemen

Service Harde

Onze werkwijze: gesloten systemen

500

km geboord

19

boorwagens

23

(assistent) boormeesters