Slimme en zeer energiezuinige elektrische boilers en warmtepompen

Ben je op zoek naar een elektrische boiler met het hoogste energielabel? Dan moet je bij Metro Therm zijn. Alle producten van dit merk zijn ontworpen om zoveel mogelijk energie te besparen, in combinatie met de hoogste energielabels, ISDE subsidie en een lange levensduur. De producten van Metro Therm worden al bijna honderd jaar in heel Europa toegepast.

Bekijk ons productassortiment

brands_metro_therm
600-1200

Metro ECO boiler: de slimme elektrische boiler

De ECO boiler heeft een smart regeling die de tapwaterbehoefte voorspelt door het actuele verbruikspatroon te registreren. Hierdoor werkt de boiler zeer energiezuinig. Hij verwarmt alleen de benodigde hoeveelheid water en dankzij de volledige isolatie is het warmteverlies minimaal. De meegeleverde beugel en inlaatcombinatie zorgen voor eenvoudige installatie en onderhoud.

Metro Microbooster: water/water warmtepompboiler

De Microbooster levert warm tapwater tot 65°C, met lage temperatuur warmtenetten als bron. De V-uitvoeringen hebben een regelklep voor de regeling van de warmtebron. Bij de P-uitvoeringen regelt een pomp de warmtebron. Deze boiler is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie.

METROAIR Aqua: lucht/water warmtepompboiler

De METROAIR Aqua levert warm tapwater tot 65°C, met de ventilatie- en buitenlucht als bron. De S-uitvoeringen zijn voorzien van een solar spiraal. Deze boiler is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie en uitermate geschikt als energiezuinige combinatie van woningventilatie en warm-tapwaterbereiding.

METROAIR Split: modulerende lucht/water warmtepomp

De METROAIR Split levert ruimteverwarming, ruimtekoeling en tapwater met de buitenlucht als bron. Deze warmtepompserie bestaat uit drie split buitenunits – L6, L8 en L12 ¬– die te combineren zijn met twee binnenunits, de SHK200S-6 en SHK200S. De L6-split buitenunit is te combineren met de SHK 200S-6 en de L8 en L12 split buitenunits zijn te combineren met de SHK200S. Deze warmtepomp is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie en bruikbaar tot een buitentemperatuur van -20°C. 

METROAIR Hydrobox Split: modulerende lucht/water warmtepomp

De METROAIR Hydrobox Split levert ruimteverwarming, ruimtekoeling en tapwater met de buitenlucht als bron. Deze warmtepompserie bestaat uit drie split buitenunits – L6, L8 en L12 – die te combineren zijn met twee binnenunits, de SHB10-6 en SHB10-12. De L6-split buitenunit is te combineren met de SHB10-6 en de L8 en L12 split buitenunits zijn te combineren met de SHB10-12. De beschikbare boilers passen op iedere samenstelling van binnen- en buitenunit. Deze warmtepomp is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie en sluit – dankzij meerdere mogelijke samenstellingen – beter aan op de specifieke klantbehoefte.

Air SPlit
Combi

METRO Combi 185 BP: lucht/lucht warmtepomp

De Combi 185 BP levert warm tapwater en verwarmde of gekoelde ventilatielucht met de buitenlucht als bron. Deze warmtepomp is inclusief warmteterugwinning-unit en solar spiraal in het buffervat. De basis uitvoering heeft 4 luchtaansluitingen, de flex-uitvoering heeft er 8. Deze warmtepomp is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie. Hij kan gelijktijdig zorgen voor de verwarming van toevoerlucht en water.