Slimme en zeer energiezuinige warmtepompen

Ben je op zoek naar een energiezuinige warmtepomp met het hoogste energielabel? Dan moet je bij Metro Therm zijn. Alle producten van dit merk zijn ontworpen om zoveel mogelijk energie te besparen, in combinatie met de hoogste energielabels, ISDE-subsidie en een lange levensduur. De producten van Metro Therm worden al bijna honderd jaar in heel Europa toegepast.

Bekijk ons productassortiment

brands_metro_therm
600-1200

 

Metro Microbooster: boosterwarmtepomp

De Microbooster is een compacte brine/water warmtepomp, die met behulp van lagetemperatuursnetwerk zorgt voor warmtapwater. De Microbooster is toepasbaar in collectieve systemen met een lagetemperatuursnetwerk-warmtenet of warmtepomp als bron. Deze boiler is opgenomen in de ISDE-subsidielijst voor renovatie.

METROAIR Aqua: lucht/water warmtepompboiler

De METROAIR Aqua zorgt voor warmtapwater met ventilatielucht van de woning als bron. Ook zorgt de METROAIR Aqua voor het mechanisch ventileren van de woning. Deze boiler is beschikbaar met een interne spiraal voor het aansluiten van een extra warmtebron, zoals een zonneboiler. Deze boiler is opgenomen in de ISDE-subsidielijst voor renovatie en uitermate geschikt als energiezuinige combinatie van woningventilatie en warm-tapwaterbereiding.

 

METROAIR Split: modulerende lucht/water warmtepomp

De METROAIR Split levert verwarming, koeling en warmtapwater met de buitenlucht als bron. Deze warmtepompserie bestaat uit twee split buitenunits: de L6.1 en de L10.1. Deze kunnen worden gecombineerd met een binnenopgestelde tower, die o.a. bestaat uit een ingebouwde 180L boiler. De L6.1 Split buitenunit is te combineren met de SHK20-200/6 of de SHB20-6. De L10.1 Split buitenunit is te combineren met de SHK20-200/12 of de SHB 20-12. Deze warmtepomp is opgenomen in de ISDE-subsidielijst voor renovatie en bruikbaar tot een buitentemperatuur van -20°C. 

METROAIR Hydrobox: modulerende lucht/water warmtepomp

De METROAIR Hydrobox is dezelfde regelunit. Bij deze variant staan de regelunit en de boiler los van elkaar. Hierbij bestaat de mogelijkheid tot het kiezen van een grotere boilercapaciteit (220L, 300L of 400L). De beschikbare boilers passen op iedere samenstelling van binnen- en buitenunit.

Air SPlit
Combi blueline

 

 

METRO COMBI Blueline: lucht/lucht warmtepomp

De Metro Combi Blueline bestaat uit een wtw en een lucht/lucht warmtepomp die zorgt
voor ventilatie, verwarming, koeling en warmtapwater, met de ventilatielucht als bron.
Deze warmtepomp is toepasbaar in woningen met een klein woonoppervlak en een lage
vermogensvraag.

METRO Delta: De brine/water warmtepomp voor verschillende bronnen

Maak kennis met de METRO Delta: een brine/water warmtepomp voor verwarming, koeling en warmtapwater met R290 als koudemiddel. Hij is leverbaar in drie specifiek op de bron afgestemde varianten: een warmtepomp voor PVT-panelen, een warmtepomp met de bodem als bron en een warmtepomp speciaal voor collectieve bronsystemen. Drie interessante modellen, helemaal toegepast op de gekozen bron. En als hybride opstelling zeer interessant voor renovatieprojecten!

De eerste warmtepomp met PVT-panelen als bron
De METRO Delta PVT is speciaal gemaakt voor PVT-panelen; hybride zonnepanelen die zowel elektriciteit als warmte opwekken. Dankzij de Delta zijn PVT-panelen nu echt als volwaardige bron voor de warmtepomp te gebruiken. Ideaal voor plekken waar je niet kunt boren en tóch de luxe van een brine/water warmtepomp zoekt.

Delta
MT

 

 

Download Metro Therm's assortimentsoverzicht 

Het assortimentsoverzicht van 2023 is beschikbaar om te downloaden. Ben je benieuwd naar de prijzen of heb je hulp nodig van onze Sales Advisors? Op deze pagina vind je jouw aanspreekpunt!

Download hier!