Slimme en zeer energiezuinige warmtepompen en elektrische boilers

Ben je op zoek naar een elektrische boiler met het hoogste energielabel? Dan moet je bij Metro Therm zijn. Alle producten van dit merk zijn ontworpen om zoveel mogelijk energie te besparen, in combinatie met de hoogste energielabels, ISDE subsidie en een lange levensduur. De producten van Metro Therm worden al bijna honderd jaar in heel Europa toegepast.

Bekijk ons productassortiment

brands_metro_therm
Air SPlit

METROAIR Split: modulerende lucht/water warmtepomp

De METROAIR Split levert ruimteverwarming, ruimtekoeling en tapwater met de buitenlucht als bron. Deze warmtepompserie bestaat uit drie split buitenunits – L6, L8 en L12 ¬– die te combineren zijn met twee binnenunits, de SHK200S-6 en SHK200S. De L6-split buitenunit is te combineren met de SHK 200S-6 en de L8 en L12 split buitenunits zijn te combineren met de SHK200S. Deze warmtepomp is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie en bruikbaar tot een buitentemperatuur van -20°C. 

METROAIR Hydrobox: modulerende lucht/water warmtepomp

De METROAIR Hydrobox levert ruimteverwarming, ruimtekoeling en tapwater met de buitenlucht als bron. Deze warmtepompserie bestaat uit drie split buitenunits – L6, L8 en L12 – die te combineren zijn met twee binnenunits, de SHB10-6 en SHB10-12. De L6-split buitenunit is te combineren met de SHB10-6 en de L8 en L12 split buitenunits zijn te combineren met de SHB10-12. De beschikbare boilers passen op iedere samenstelling van binnen- en buitenunit. Deze warmtepomp is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie en sluit – dankzij meerdere mogelijke samenstellingen – beter aan op de specifieke klantbehoefte.

METRO Delta: De brine/water warmtepomp voor verschillende bronnen

Maak kennis met de METRO Delta: een brine/water warmtepomp voor verwarming, koeling en warm tapwaterbereiding. Hij is leverbaar in drie specifiek op de bron afgestemde varianten: een warmtepomp voor PVT-panelen, een warmtepomp met de bodem als bron én een warmtepomp speciaal voor collectieve bronsystemen. Drie interessante modellen, helemaal toegepast op de gekozen bron. En als hybride opstelling zeer interessant voor renovatieprojecten!

De eerste warmtepomp met PVT-panelen als bron
De METRO Delta PVT is speciaal gemaakt voor PVT-panelen; hybride zonnepanelen die zowel elektriciteit als warmte opwekken. Dankzij de Delta zijn PVT-panelen nu echt als volwaardige bron voor de warmtepomp te gebruiken. Ideaal voor plekken waar je niet kunt boren en tóch de luxe van een brine/water warmtepomp zoekt.

Delta
600-1200

Metro Microbooster: water/water warmtepompboiler

De Microbooster levert warm tapwater tot 65°C, met lage temperatuur warmtenetten als bron. De V-uitvoeringen hebben een regelklep voor de regeling van de warmtebron. Bij de P-uitvoeringen regelt een pomp de warmtebron. Deze boiler is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie.

METROAIR Aqua: lucht/water warmtepompboiler

De METROAIR Aqua levert warm tapwater tot 65°C, met de ventilatie- en buitenlucht als bron. De S-uitvoeringen zijn voorzien van een solar spiraal. Deze boiler is opgenomen in de ISDE subsidielijst voor renovatie en uitermate geschikt als energiezuinige combinatie van woningventilatie en warm-tapwaterbereiding.

Metro ECO boiler: de slimme elektrische boiler

De ECO boiler heeft een smart regeling die de tapwaterbehoefte voorspelt door het actuele verbruikspatroon te registreren. Hierdoor werkt de boiler zeer energiezuinig. Hij verwarmt alleen de benodigde hoeveelheid water en dankzij de volledige isolatie is het warmteverlies minimaal. De meegeleverde beugel en inlaatcombinatie zorgen voor eenvoudige installatie en onderhoud.

MT

 

 

Download Metro Therm's assortimentsoverzicht 

Het assortimentsoverzicht van 2022 is beschikbaar om te downloaden. Ben je benieuwd naar de prijzen of heb je hulp nodig van onze Sales Advisors? Op deze pagina vind je jouw aanspreekpunt!

Download hier!