Slimme en zeer energiezuinige warmtepompen

Ben je op zoek naar een energiezuinige warmtepomp met het hoogste energielabel? Dan moet je bij Metro Therm zijn. Alle producten van dit merk zijn ontworpen om zoveel mogelijk energie te besparen, in combinatie met de hoogste energielabels, ISDE-subsidie en een lange levensduur. De producten van Metro Therm worden al bijna honderd jaar in heel Europa toegepast.

Registreer uw Metro Therm warmtepomp

brands_metro_therm
Nathan_AI_images website_MT_01

Boosterwarmtepomp Microbooster

Nathan_AI_images website_MT_02

Een lucht/lucht warmtepomp en een wtw in één Combi Blueline

Nathan_AI_images website_MT_03

Eén warmtepomp voor verwarming, koeling en warm tapwater METROAIR Split

Nathan_AI_images website_MT_04

Brine/water warmtepomp voor verschillende bronnen METRO Delta

Download het assortimentsoverzicht van Metro Therm

Het assortimentsoverzicht van 2024 is beschikbaar om te downloaden. Ben je benieuwd naar de prijzen of heb je hulp nodig van onze Sales Advisors? Op deze pagina vind je jouw aanspreekpunt!

Download hier!

De subsidietool

Op de warmtepompen van MetroTherm kun je ISDE-subsidie ontvangen. Om het checken van de subsidiekansen en -voorwaarden gemakkelijk te maken, zijn we een samenwerking aangegaan met Simpel Subsidie. Zij hebben een subsidietool voor ons gemaakt, waarmee snel en gemakkelijk gezocht kan worden naar onze warmtepompen. Met een paar klikken komt het juiste subsidiebedrag tevoorschijn en is het duidelijk of je in aanmerking komt.

Wanneer het subsidiebedrag naar voren komt, is het vervolgens ook heel eenvoudig om de subsidieaanvraag direct te regelen bij Simpel Subsidie. Zo hoef je niet zelf allerlei websites en documenten door te spitten. Het door Simpel Subsidie laten verzorgen van de subsidieaanvraag kost €75, wat pas betaald hoeft te worden als het subsidiebedrag op de rekening staat.

De subsidiecheck

Alle producten