Pro serie

Modulerende lucht/water warmtepompen voor grote gebouwen

Betrouwbare warmtepompen voor grote gebouwen, zoals appartementencomplexen. Dat zijn de modulerende lucht/water warmtepompen uit de Pro serie van alpha innotec. Ze zijn zeer geschikt voor verwarming bij lage buitentemperaturen. En uiteraard stil, want we doen nooit concessies als het om geluid gaat.

De Pro serie biedt:

  • Speciale inverter-compressoren en -componenten voor een hoge SCOP
  • Diverse ECO-uitvoeringen met het milieuvriendelijke koudemiddel R-32
  • HT-lucht/water warmtepompen met 2-traps compressoren

Maarten Feltmann Product Manager

Drycooler overbodig

Slimme energieconcepten

De warmtepompen uit de Pro serie zijn inzetbaar als standalone in combinatie met vloerverwarming, fancoils, afgiftesets en de Microbooster van Metro Therm. Een andere mogelijkheid is het Combi Collectief Concept, waarbij we een machine uit de Pro serie combineren met een grondgebonden SWP warmtepomp van alpha innotec. De Pro serie machine zorgt voor extra verwarmingscapaciteit en regeneratie in de bodem, waardoor geen drycooler meer nodig is.

Nathan visual Appartementen_AIT_4_pijps_Metro_compressed

Onderdeel van deze totaaloplossing:

De voordelen van de Pro serie

op een rij

De Pro serie biedt diverse duurzame ECO-uitvoeringen, die zijn voorzien van het milieuvriendelijke koudemiddel R-32. Dit middel heeft een lager Global Warming Potential (GWP) dan traditionele koudemiddelen en een hoog energierendement. Dubbel winst dus. Daarnaast kun je kiezen uit HT-lucht/water warmtepompen met 2-traps compressoren. Deze maken zelfs bij een buitentemperatuur van bij -10°C nog tapwater van 60°C.

 

  • Grotere vermogens voor verwarmen en koelen

  • Voor kleine tot grotere projecten (14 – 240 kW)

  • G32 koudemiddel met lage GWP

  • Toepasbaar ter balancering van een WKO of waar een grondbron niet mogelijk is

  • Verschillende opties, zoals: verdampercoatings, geluidsisolatie, opvoer- en inverterpompsystemen en een remote bedieningspaneel

Pro-serie new AIT_enkel_c

14 – 780 kW

flexibel toepasbaar

G32 koudemiddel

met lage GWP

500-2.400 liter

buffervaten

60° C

tapwater

Alpha innotec

Alpha innotec is de meest toonaangevende warmtepompproducent van Europa, met meer dan veertig jaar ervaring. Ontdek het breedste productassortiment in de markt, met altijd een passende warmtepomp, voor iedere gewenste situatie en toepassing. 

Meer over alpha innotec

brands_alpha_innotec

Nathan inzetten bij jouw project?

Onze Sales Advisors helpen je graag. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Liever direct aan de slag? Neem dan direct contact op met één van onze Sales Advisors.

Handige links

Sales Advisor groepsfoto

Direct contact met een Sales Advisor?