Werken bij Nathan

Werkvoorbereider

'Door goed te plannen en te organiseren weet jij binnen een dynamische werkomgeving structuur te creëren'

Als Werkvoorbereider bereid je alle werkzaamheden voor die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze duurzame projecten. Dit kunnen voorbereidende werkzaamheden zijn voor het uitvoeren van een boring, voor de levering van warmtepompen of voor de realisatie van een vloerverwarmingssysteem. Je voorziet in materiaal en plant voor de projecten. Naast deze taken stel je ook de offertes op en onderhoud je het contact met de betrokkenen bij de verschillende projecten.

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Je voelt je als een vis in het water binnen een groeiende, commerciële organisatie, waarin het soms flink aanpoten is. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je een sterke toevoeging binnen ons team.

 

Dit bieden wij

 • Een fijne, informele werkomgeving
 • Mogelijkheden om door te groeien in verschillende richtingen zoals bijvoorbeeld in het maken van calculaties en engineering
 • Een plek in een ambitieus team met volop ruimte voor jouw ideeën
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden 

 

Wat je meebrengt

 • Klantgericht en communicatieve vaardigheden
 • Proactieve houding
 • Organisatorische vaardigheden

 

Jouw taken

 • Projecten voorbereiden van binnenkomst tot uitvoering
 • Onderhouden telefonisch contact met klanten
 • Het verzorgen van tekeningen, materiaal voorziening en planning
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects?

Zevenaar

40

uur p/w

11

directe collega's

38

vakantiedagen

1

traktatie p/w

Join the club! 

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Marc Helderman, Teamleider Werkvoorbereiding: 06-86882771. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

PLF83802-Nathan Profielfoto

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)