Terrathech header

Terrathech is een all-in one oplossing van een horizontale bodemwisselaar geïntegreerd in een thermische buffer.

Bodemenergie gecombineerd met warmtepompen heeft zich bewezen als de meest efficiënte methode voor zowel verwarmen, warmtapwater. Bodemwarmtepompen hebben een aanzienlijk hoger rendement ten opzichte van een andere energiebron. Daarnaast is er sprake van de laagste belasting op het elektriciteitsnet. Een onderwerp wat in de Nederlandse markt steeds belangrijker wordt wanneer we onze samenleving verduurzamen. De geluidsproblemen die spelen bij buiten opgestelde warmtepompen is, is niet aanwezig. Omdat een bodemwarmtepomp binnen is opgesteld, voldoet deze direct aan de geluidseisen.

Terrathech

Doorontwikkeling

Warmtepompenland is in volle ontwikkeling. Alle warmtepompen evolueren zich door en er komt steeds meer kennis. Zowel bij de professionals als bij consumenten. Maar naast de warmtepomp ontwikkelen wij ook brontechnologie consequent door. Het resultaat: Terrathech. Terrathech maakt gebruik van horizontale bodemwisselaars, maximaal anderhalve meter onder het maaiveld. Het revolutionaire van dit bodemenergieconcept is dat de bodemwisselaar geïntegreerd is in een thermische buffer. Het is een innovatieve technologie voor ondiepe bodemenergie.

De installatie

De installatie van Terrathech bodemwisselaars staat bekend als gemakkelijk en eenvoudig. De installatie kan dus gewoon worden uitgevoerd door ieder installatiebedrijf. Nathan Projects ondersteunt u bij het advies, ontwerp en realisatie van dit unieke bodemenergiesysteem inclusief de bekende ondersteuning op de BRL11000 en de 6000-21.

 

Voordelen van Terrathech

•   Ondiepe bodemenergie
•   Ook toe te passen in diepterestrictie gebieden
•   Duurzaam verwarmen en warm tapwater
•   i.c.m. een alpha innotec warmtepomp
•   Toe te passen in zowel nieuwbouw als renovatie
•   Verkoop, advisering en begeleiding door Nathan Projects

terrathech_einfamilienhaus+absorber_ohne-Helix_2
WZSV SWCV SWC