Hybrox

Veelzijdig en toekomstbestendig

De natuurlijke opvolger van de LWDV

De modulerende Hybrox lucht/water warmtepomp is, net zoals zijn voorgangers de LWD en de LWDV, volledig toekomstbestendig. Hij maakt namelijk gebruik van het natuurlijke koudemiddel Propaan (R290). Hierdoor is de warmtepomp in staat om exact het vermogen te leveren dat de woning voor verwarming of koeling nodig heeft. Zélfs bij een buitentemperatuur van -10°C kan deze warmtepomp nog 65°C cv-water maken, zonder een elektrische naverwarmer.

De Hybrox komt uit in twee capaciteiten: 5 kW en 8 kW bij A-7/W35. Deze hebben een koelcapaciteit van 5 en 8 kW bij A35/W18. De afmetingen zijn ondanks een uitbreiding van de functies gelijk aan die van de LWD-serie en de LWDV. Ze zijn te combineren met verschillende hydraulische binnenunits of een wandregelaar. Zo zijn er twee hydraulische towers met een 180 L en een 280 L warmtapwater buffervat en twee hydraulische units met een 6 kW of 9 kW elektrisch verwarmingselement. Voor maximale hydraulische vrijheid is er ook nog een losse wandregelaar beschikbaar. De extra accessoires, zoals wand- en bodemconsoles en aansluitsets van de LWD-serie en de LWDV, zijn ook toepasbaar op de Hybrox.

Hybrox

Fluisterstil, modulerend en energiezuinig

Snel volledig van het gas af dankzij deze direct inzetbare gamechanger

de voordelen van de lucht/water-warmtepomp op basis van onze 20 jaar ervaring met het natuurlijke koudemiddel propaan R290 – waardoor u milieuvriendelijke verwarming in de winter en uiterst efficiënte koeling in de zomer krijgt."

Nathan visual Woning lucht Hybrox compressed

Onderdeel van deze totaaloplossing:

Slimme vervanger van de cv-ketel

Volledig onafhankelijk van gas

Met een hybride warmtepomp ben je nog deels afhankelijk van gas – en heb je nog een cv-ketel in gebruik –, met de Hybrox kun je volledig van het gas af. In de meeste gevallen is de Hybrox een prima vervanger van de bestaande cv-ketel. 

  • Aan te sluiten op bestaande radiatoren en vloerverwarming

  • Voor verwarmen, koelen en warm tapwater

  • Stil en energiezuinig

  • ISDE-subsidie tot €3.150

  • Natuurlijk koudemiddel Propaan (R290)

alpha_Hybrox_seitlich_c

Technische gegevens

Buitenunits*Hybrox 5 / Hybrox 8
Verwarmingsvermogen min / max* (kW)2,1 - 5,5 / 3,1 - 8,0
Koelvermogen min – max** (kW)                            2,2 - 5,5 / 2,6 - 8,0
COP*5,0 / 5,2
EER**4,2 / 4,3
Geluidsdruk op 1m max. dB(A)50 (42***) / 50 (44***)
KoudemiddelR290
EnergielabelA+++

*Bij A7/W35 ** Bij A35/W18 *** Nachtmodus

Documentatie

  • A_DE_026_23_Produktdatenblatt_Hybrox_NL_V8

    A_DE_026_23_Produktdatenblatt_Hybrox_NL_V8 Download PDF (6,63 MB)

Subsidie op de Hybrox!

Bekijk snel de subsidiecheck

Alpha innotec

Alpha innotec is de meest toonaangevende warmtepompproducent van Europa, met meer dan veertig jaar ervaring. Ontdek het breedste productassortiment in de markt, met altijd een passende warmtepomp, voor iedere gewenste situatie en toepassing. 

Alpha innotec bij Nathan

brands_alpha_innotec

Nathan inzetten bij jouw project?

Onze Sales Advisors helpen je graag. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Liever direct aan de slag? Neem dan direct contact op met één van onze Sales Advisors.

Sales Advisor groepsfoto

Direct contact met een Sales Advisor?