Nathan Academy

Om het beste uit onze producten en systemen te halen, delen wij graag onze kennis met jou! Zowel in Nederland als België geven wij regelmatig vanuit Nathan Academy trainingen en (bij)scholingen over diverse onderwerpen. De trainingen zijn afgestemd op verschillende kennisniveau’s.

Trainingen op maat

Zo worden er productscholingen gegeven, waarin diverse systeemkeuzes toegelicht worden. Denk hierbij aan afgiftesystemen, warmte en koude opwekking, bronsystemen en naregeling. Maar de Nathan Academy geeft ook technische scholingen waarin de technische aspecten van onze producten aan bod komen. Deze scholingen worden volledig toegespitst op de wensen en behoeften van de groep.

Over de Nathan Academy

Wij zijn de Nathan Academy: specialist in het opleiden van installateurs en onderdeel van Nathan. De energietransitie is een kennistransitie; daar zijn wij van overtuigd. Vanaf september 2018 verzorgen wij als vanouds weer trainingen, maar dit keer met meer lesruimte, een groter practicum én een complete showroom in Zevenaar! We nodigen je graag uit om een training te volgen in ons nieuwe kennis- en expertisecentrum.