Nathan Academy

Om het beste uit onze producten en systemen te halen, delen wij graag onze kennis met u. Zowel in Nederland als België geven wij regelmatig vanuit Nathan Academy trainingen en (bij)scholingen over diverse onderwerpen. De trainingen zijn afgestemd op verschillende kennisniveau’s.

Trainingen op maat

Zo worden er productscholingen gegeven, waarin diverse systeemkeuzes toegelicht worden. Denk hierbij aan afgiftesystemen, warmte en koude opwekking, bronsystemen en naregeling. Maar de Nathan Academy geeft ook technische scholingen waarin de technische aspecten van onze producten aan bod komen. Deze scholingen worden volledig toegespitst op de wensen en behoeften van de groep.

Nathan Academy dendert door in de nieuwbouw

Vanaf september verzorgd de Academy als vanouds weer trainingen maar dit keer met meer lesruimte, een groter practicum én een complete showroom. We nodigen u graag uit om een training te volgen in ons nieuwe kennis –en expertisecentrum!

Voortgang Academy

In het afgelopen voorjaar hebben we veel trainingen voor installateurs mogen verzorgen. De reacties waren zeer positief. Maar natuurlijk streven we altijd naar verbetering en we hebben goed geluisterd naar de respons. Het nieuwe expertisecentrum geeft ons veel meer mogelijkheden. Met name het nieuwe practicum biedt ons de kans om in te zoomen op de nieuwste technieken.