Werken bij Nathan

Technisch Medewerker

'Is rekenen je op het lijf geschreven, dan ga je bij Nathan Systems wat beleven'

Het is 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Tijd om weer aan de slag te gaan, maar eerst een kop koffie! Je start de dag met een aanvraag voor vloerverwarming van een klant. Jij draagt zorg voor het aannemen, opstellen en berekenen van de offerte voor deze klant. Tussendoor beantwoord je telefonische vragen van diverse klanten. Genoeg om de ochtend mee te beginnen dus. Jij ziet erop toe dat de offerte tijdig en volledig naar de klant wordt gestuurd. Voor de middagpauze ga je aan de slag met de volgende aanvraag voor een warmtepomp. Dit is een complexe aanvraag. Je maakt niet alleen de offerte, je denkt hier ook echt mee met de klant. Nadat je hebt gespard met de klant en buitendienst over de juiste oplossing kan de offerte succesvol worden verstuurd. Gaaf weer een tevreden klant, morgen weer een dag.

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor offertes. Je bent een belangrijke schakel in projecten en je collega’s en klanten weten je dan ook altijd te vinden met hun vragen. Je maakt het verschil door jouw (toekomstige) technische kennis en kunde toe te passen op de offertes. Je denkt graag mee met de klant om tot een goed ontwerp te komen. Dit doe je door je te verdiepen in het project en door te werken met een kritische blik.

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.500,- bruto en € 3.500,- bruto op fulltime basis
 • Een vast contract na één jaar
 • Werken met; Wim, Pieter, Stefan, Jan, Gerard, Paul, Wilco, Wilfried, Hans en Ger. Een supergezellig team!
 • De leukste klanten om mee samen te werken
 • Werken in het mooiste kantoor van Gelderland

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Interesse in de techniek
 • Klantgericht met communicatieve vaardigheden 
 • Analytisch sterk
 • Organisatorische vaardigheden

 

Jouw taken

 • Het bieden van technische ondersteuning aan jouw collega's en klanten
 • Het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over onze producten, concepten en oplossingen
 • Een adviserende rol naar onze klanten over het productassortiment en onze totaaloplossingen
 • Samen met jouw klant zoek je naar de beste oplossing voor zijn project
 • Het opstellen en uitwerken van de offertes op het gebied van vloerverwarming, warmtepompen en grondboringen
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Op woensdag liggen er lekker verse broodjes voor je klaar en vrijdag is bij ons frietdag. En na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Systems?

Zevenaar

32-40

uur p/w

10

directe collega's

29

vakantiedagen

3

traktaties p/w

Join the club!  

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Wim Buter, Teamleider Technical Support: 06-86869895.
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)