Werken bij Nathan

Junior Monteur Service Beheer en Onderhoud

'Wil jij meer van Nederland zien? Dit kan door de klanten van Nathan van service en onderhoud te voorzien!'

Wij zijn specialist in het ontwikkelen van duurzame installaties, daarbij halen wij door middel van een grondboring energie uit de bodem. Een open boring is een speciale expertise, deze wordt met name gebruikt bij grote projecten zoals appartementen, grote kantoorgebouwen en in de utiliteit. Heb jij interesse in deze duurzame techniek en affiniteit met de werktuigbouw en installatietechniek? Wil jij het leren om de installateur te ondersteunen bij de installatie van het open bronsysteem? Wij leiden je hiervoor graag volledig op binnen Nathan. Daarna ga je zelfstandig op pad met je eigen servicebus. Je leert hoe jij de klant kan helpen met het oplossen van storingen aan het open bronsysteem. Je informeert, instrueert en adviseert de klant inzake een storing en leert hoe je storingen op afstand kunt uitlezen met het Priva gebouw beheer.

Als Junior Monteur bij Nathan lever jij een bijdrage aan onze doelen: voorop lopen in de energietransitie, meedenken over duurzame ontwikkelingen op het gebied van onder meer warmtepompen, vloerverwarming en slimme leidingsystemen én het delen van kennis rondom duurzame klimaattechniek. Dit doe je met een klantgerichte en collegiale instelling en met goede communicatieve vaardigheden. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid en resultaatgerichtheid ben je een sterke toevoeging aan ons team.

Dit krijg je van ons

 • Een gedegen opleiding binnen Nathan
 • Een fijne, informele werkomgeving 
 • Alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een plek in een ambitieus team met volop ruimte voor jouw ideeën
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden 

Wat je meebrengt

 • Ervaring binnen de technische (werk)omgeving is een pré
 • Affiniteit met duurzame energietechnieken
 • Proactieve houding
 • Leergierigheid

 

Dit kunnen jouw taken zijn

 • Het informeren, instrueren en adviseren van de klanten inzake service en storingen
 • Het oplossen van uiteenlopende storingen aan de bronsystemen
 • Het bieden van ondersteuning aan de installatie van bronsystemen
 • Het in bedrijf stellen van bronsystemen en het plegen van onderhoud
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan door heel het land! Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects?

Zevenaar

40

uur p/w

60.000

kilometer per jaar

38

vakantiedagen

1

traktatie p/w

Join the club! 

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Andries van der Beek, Manager Bedrijfsbureau: 06-22964483. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

PLF83802-Nathan Profielfoto

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)