Showtrailer

Inmiddels een bekend beeld voor menig installateur en groothandel, de Nathan Showtrailer. Regelmatig wordt deze ingezet tijdens presentaties, open dagen, informatiedagen en beurzen om de bezoeker, aan de hand van diverse werkende installaties, de laatste noviteiten op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen te tonen.

De nieuwste producten en functionerende installaties

Voorzien van de nieuwste producten rijdt de blauw-zilveren Nathan Showtrailer door Nederland en België. In de mobiele presentatieruimte bevindt zich een selectie van de meest toonaangevende producten van Uponor, alpha innotec en Komfort. De diverse warmtepompen, leiding- en installatiesystemen, appendages, vloerverwarmingsystemen, verdelers en regelaars staan overzichtelijk opgesteld en geven een helder beeld van de vele mogelijkheden. Interessant daarnaast zijn de functionerende installaties in de trailer, zoals de realistische presentatie van de werking van de warmtepomp.

Voorlichting aan eindgebruikers

Een goed concept en klanttevredenheid staat of valt met de juiste informatie richting de eindgebruiker. Nathan Projects stelt ter ondersteuning van het duurzame energie totaalconcept gratis haar showtrailer bij projectopdracht ter beschikking tijdens kopersinformatie bijeenkomst(en). Vakbekwame medewerkers van Nathan Projects geeft uitleg bij deze installatie aan de kopers. Uiteraard ondersteunen wij u graag in het verzorgen van presentaties over onze totaalconcepten tijdens de kopersinformatie bijeenkomst(en) of intern ter opleiding van uw eigen medewerkers.

Showtrailer aanvragen