header

Trainingen

Montage en installatie van alpha innotec brine/water warmtepompen

Wil jij leren hoe je warmtepompen uit de WZS(V) en de SWC(V) serie van alpha innotec (de brine/water warmtepompen uit de Alterra serie) installeert? Dan is deze training ideaal voor jou. Hoe gaan we om met het aansluiten van de bron? Wat moeten we hydraulisch en elektrisch allemaal aansluiten? Waar moeten we rekening mee houden bij plaatsing? Kortom, de focus ligt op de vraagstukken die je in de dagelijkse praktijk tegenkomt.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor (service)monteurs die al kennis hebben van warmtepompen in het algemeen, maar nog niet specifiek van de brine/water warmtepompen van alpha innotec. Een F-gassen certificaat is niet noodzakelijk.

Doel training

Na de training ben je in staat om de WZSV en SWCV warmtepompen van alpha innotec op de juiste wijze te plaatsen, te monteren en aan te sluiten. Dit is inclusief de bijbehorende regelapparatuur.

Lesmateriaal en afronding

Bij de start van de training ligt het papieren lesmateriaal voor je klaar. Aan het einde van de dag ontvang je alle presentaties en aanvullende technische documentatie op een USB-stick. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Nathan Industries

Dit behandelen we:

  • Kennis van de werking, componenten en regeltechniek van warmtepompen
  • Kennismaking met installatievoorwaarden
  • Het aansluiten van de Luxtronic regelaar
  • Typen grondgebonden warmtepompen van alpha innotec
  • Hydraulische aansluiting voor de bron- en afgiftezijde
  • Elektrische aansluitingen
  • Werking en aansluiting van de Ruimte Bedieningseenheid (RBE+)
  • Technische opstellingen
  • Beschikbare toebehoren uit het alpha innotec programma

Covid-19 maatregelen

We zullen ons op deze dag houden aan de 1,5 meter regel. De groepsgrootte zal daarom ook beperkt zijn tot 6 personen of max. 12 personen afhankelijk van de training.

Aankomende trainingen

30-09-2021 09:00

09.00 - 16.00 uur

Zevenaar

€200
Toelichting: De kosten bedragen € 200,- (excl. 21% btw) per training. Dit is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee.

09-11-2021 09:00

09.00 - 16.00 uur

Zevenaar

€200
Toelichting: De kosten bedragen € 200,- (excl. 21% btw) per training. Dit is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee.