header

Trainingen

Alpha web

Wil je de werking van alpha innotec warmtepompen op afstand volgen? En wil je bij storingen analyseren wat er mogelijk aan de hand is voordat je naar de locatie gaat? Deze training geeft je de handvatten om de logfiles via alpha web op te halen en te analyseren. Zodat je de instellingen van de warmtepomp op afstand kunt uitlezen en aanpassen. Met behulp van praktijkcases ga je zelf aan het werk met de analyse.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor servicemonteurs, medewerkers van de technische binnendienst, het hoofd service en projectleiders die voor servicedoeleinden of onderhoudstrajecten de gegevens uit de alpha innotec warmtepompen moeten uitlezen en analyseren. Je moet de training Inbedrijfname alpha innotec warmtepompen al gevolgd hebben. Ervaring met de alpha innotec warmtepompen is gewenst.

Doel training

In korte tijd krijg je inzicht in het werken met alpha web en de onderliggende mogelijkheden. De focus ligt op het analyseren van de loggegevens van de alpha innotec warmtepompen.

Lesmateriaal en afronding

Bij de start van de training ontvang je het lesmateriaal op papier. Je krijgt aan het einde van de dag ook de presentaties plus aanvullende technische documentatie op een USB-stick. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Dit gaan we behandelen:

  • alpha web: de mogelijkheden op de website
  • Software-update voor regelaars
  • Analyse- en simulatiesoftware
  • Werken met de analyse-software (Dataviewer)
  • Cases van storingen (practicum)

Aankomende trainingen

06-12-2023

08:30 - 12:30

Nathan Systems

€ 150,00

Inschrijven