Header Mirella

Nathan & Floor

Mijn naam is Floor Sangers en ik werk sinds februari 2021 bij Nathan als HR-Adviseur. Samen met mijn vriend Norbert woon ik in het mooie Dieren. In mijn vrije tijd tennis ik een aantal keren per week. Ook vind ik het leuk om in mijn vakanties verre reizen te maken.

Hoe ben je bij Nathan terechtgekomen?

Nadat ik twee jaar bij een landelijk accountantskantoor had gewerkt als recruiter miste ik de dynamiek van diverse HR-aspecten. Ik ben toen om me heen gaan kijken en uiteindelijk bij Nathan terechtgekomen. Hier kan ik mijn passie voor recruitment kwijt, maar ik ben ook verantwoordelijk voor andere HR-taken.

Hoe ziet jouw huidige functie eruit?

Ik ben verantwoordelijk voor alle vraagstukken rondom HR. Hierbij kun je denken aan alle HR-zaken rondom de instroom, doorstroom en uitstroom van collega’s binnen Nathan. Heel dynamisch en uitdagend dus!

PLF83802-Nathan Profielfoto

Floor Sangers HR Adviseur

“Ik waardeer de informele, maar ook resultaatgerichte werksfeer””

Wat vind je het allerfijnste aan werken bij Nathan?

Met name de informele, maar ook resultaatgerichte werksfeer. Ondanks dat we een groeiend bedrijf zijn, blijven de lijntjes kort en werken we waar het kan veel samen. Iedereen wil elkaar graag helpen. Hier merk ik aan dat Nathan een echt familiebedrijf is.

8

Gesprekken per dag