Werken bij Nathan

Technisch Specialist Binnendienst

'Is klantgerichtheid jouw beste kant, dan ben je bij Nathan aan de winnende hand'

In de rol van Technisch specialist binnendienst bij de afdeling Service ben je verzekerd van een afwisselende baan waarbinnen communicatie, organiseren en techniek centraal staan. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van technische vraagstukken van installateurs en eigen servicemonteurs over warmtepompen. Je kunt op afstand de instellingen en de prestaties van de warmtepompen uitlezen en op die manier met jouw deskundigheid een juist advies geven. Je hebt contact met servicepartners en monteurs om hun problemen zo goed mogelijk op te lossen en je kennis te delen over nieuwe ontwikkelingen.

In onze branche gaan de ontwikkelingen razendsnel en dat maakt het steeds afwisselend en uitdagend. Via jouw collega’s en onze interne academy zul je alle benodigde kennis opdoen.

 

Dit bieden wij

 • Jaarcontract met uitzicht op vast
 • Werken in een ambitieus team
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Je komt te werken in een sterk groeiende organisatie
 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.600,- bruto en € 3.700,- bruto op fulltime basis

 

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Passie voor installatietechniek en/of elektrotechniek
 • Ervaring binnen de technische (werk)omgeving is een pré
 • Een prettige en enthousiaste gesprekspartner voor onze collega's en installateurs
 • Een doorzetter die complexe vraagstukken als een uitdaging ziet

 

Jouw taken

 • Het oplossen van gecompliceerde technische vraagstukken per telefoon en per mail 
 • Het uitlezen van instellingen en prestaties van warmtepompen
 • Het maken van offertes
 • Het beantwoorden van vragen van de installateur
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Op woensdag liggen er lekker verse broodjes voor je klaar en vrijdag is bij ons frietdag. En na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Service?

Zevenaar

40

uur p/w

4

directe collega's

38

vakantiedagen

3

Traktaties p/w

Join the club!

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Wout Huisman, Teamleider Service: 026-2051122.

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)