Werken bij Nathan

Technisch Specialist Binnendienst

'Is klantgerichtheid (en het delen van kennis) jouw sterkste kant, dan kun je met Nathan naar een andere k(l)ant'

Ben jij (bijna) een schoolverlater en kan jij niet wachten om jouw opgedane kennis toe te passen in de praktijk? Zet je talent in voor Nathan! Wij lopen graag voorop in de techniek en kunnen jouw administratieve en communicatieve skills hierbij goed gebruiken. We delen dan meteen onze kennis en ervaring met jou. Dus, wil jij de meest dynamische branche van dit moment van dichtbij ervaren en een bijdrage leveren aan een betere wereld? Kom dan ons team Service met maar liefst 20 collega’s versterken als (Junior Technisch Specialist Binnendienst.

Jouw toekomstige werkdag
Je start de dag met het telefonisch beantwoorden van technische vraagstukken van installateurs en eigen servicemonteurs over warmtepompen. Jij kunt namelijk op afstand de instellingen en de prestaties van de warmtepompen uitlezen en op die manier met jouw deskundigheid juiste adviezen geven. Tussen de telefonische vraagstukken door beantwoord je een aantal mails met technische vraagstukken over warmtepompen. Jij bedenkt technische oplossingen voor deze service vragen, maakt offertes en zorgt ervoor dat de installateur van de juiste technische kennis wordt voorzien. Deze oplossingen bedenk je niet altijd alleen. Samen met een ambitieus en enthousiast team van 4 technisch specialisten help jij servicepartners en monteurs verder op weg, zodat je aan het einde van jouw werkdag met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

In onze branche gaan de ontwikkelingen razendsnel en dat maakt het steeds afwisselend en uitdagend. Door middel van opleidingen word je klaargestoomd voor de toekomst

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris met groeimogelijkheden
 • Jaarcontract met uitzicht op vast
 • Werken in een ambitieus team
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Je komt te werken in een sterk groeiende organisatie

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Passie voor installatietechniek en/of elektrotechniek
 • Ervaring binnen de technische (werk)omgeving is een pré
 • Een prettige en enthousiaste gesprekspartner voor onze collega's en installateurs
 • Een doorzetter die complexe vraagstukken als een uitdaging zien

 Jouw taken

 • Het oplossen van gecompliceerde technische vraagstukken per telefoon en per mail 
 • Het uitlezen van instellingen en prestaties van warmtepompen
 • Het maken van offertes
 • Het beantwoorden van vragen van de installateur
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Service?

Zevenaar

40

uur p/w

20

directe collega's

38

vakantiedagen

3

Traktaties p/w

Join the club!

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Jelle van der Jagt, Teamleider Service: 06-10084333. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)