Werken bij Nathan

Technisch Sales Advisor Zuidwest-Nederland

''Zit klanten adviseren in je bloed, dan zit je bij Nathan Projects goed.''

Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie als Technisch Sales Advisor zo uitdagend. Op maandagochtend ga je langs bij een klant om een bodemenergiesysteem te verkopen. Jij overtuigt de klant om producten en concepten van Nathan Projects en Systems te gaan gebruiken. In de middag ga je op zoek naar nieuwe relaties. Op dinsdag start jij jouw dag met de 2-wekelijkse interne bespreking met collega’s. Aansluitend heb je nog een overleg gepland staan met de calculator. Jullie beoordelen en bespreken samen de aanvraag van een klant. In de middag staat er nog een afspraak gepland bij een klant voor de verkoop van een warmtepomp.

Om jouw kennis en kunde up-to-date te houden en verder uit te breiden bieden wij jou verschillende interne opleidingsmogelijkheden aan. Je werkt in deze functie afwisselend op kantoor, bij de klant of thuis. Daarnaast kom je in deze functie op veel verschillende plaatsen, want het hele zuiden van Nederland is jouw werkgebied. Uiteraard krijg je hiervoor de beschikking over een leaseauto en krijg je een laptop en telefoon van de zaak.

Dit bieden wij

 • Een lekker salaris elk maand
 • Een vast contract na één jaar
 • Werken in de snelst groeiende branche van Nederland
 • Samenwerken met een heel backoffice team in 't Harde
 • De leukste klanten om mee samen te werken

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Affiniteit met onze branche
 • Gaat voor klanten door het vuur
 • Proactief met een grote glimlach
 • Ambitieus om de expert in te worden in de verduurzaming

 

Jouw taken

 • Het verkopen van bodemenergiesystemen en warmtepompen
 • Jouw leukste klanten overtuigen van onze Nathan concepten
 • Het actief zoeken van nieuwe leuke klanten
 • Beoordelen van de aanvragen en deze beoordelen samen met de binnendienst
 • Tweewekelijks overleg samen met jouw sales collega's
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan door heel het land! Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Op woensdag liggen er lekker verse broodjes voor je klaar en vrijdag is bij ons frietdag. En na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects

Zevenaar

40

uur p/w

3

directe collega's

29

vakantiedagen

15

werkbezoeken p/m

Join the club!

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Theo Bauerhuit, Manager Sales Projects: 06-13630360. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

Manager Sales Projects Theo Bauerhuit

Theo Bauerhuit Manager Sales Projects

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)