Werken bij Nathan

Monteur installatietechniek

'Wil jij meer van Nederland zien? Dit kan door de klanten van Nathan van service en onderhoud te voorzien!'

Jouw toekomstige werkdag
Het is 07:30 uur in de ochtend als je vanuit huis met een volledig ingerichte eigen werkbus met materiaal en gereedschap op weg bent naar de eerste klant van vandaag! Gezien jouw interesse in de duurzame techniek en affiniteit met de werktuigbouw en installatietechniek, ben je een waardig sparringpartner voor de klant. Eenmaal aangekomen bij de klant, ondersteun je de installateur bij de installatie van het bronsysteem. Jij weet als geen ander hoe jij de klant kan helpen. Het is 11:30 uur als de installatie gereed is. Je brengt hiervan rapportage uit aan de service coördinator. In de middag heb je nog afspraken staan met meerdere klanten om service en onderhoud te verlenen. Je informeert, instrueert en adviseert de klant inzake een storing. Om 16:30 uur zit jouw werkdag er alweer op. Tijd om naar huis te rijden!

Als Monteur Installatietechniek bij Nathan lever jij proactief een bijdrage aan onze doelen: voorop lopen in de energietransitie, meedenken over duurzame ontwikkelingen op het gebied van onder meer warmtepompen, vloerverwarming en slimme leidingsystemen én het delen van kennis rondom duurzame klimaattechniek. Dit doe je met een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid en resultaatgerichtheid ben je een sterke toevoeging aan ons team.

Dit bieden wij

 • Een fijne, informele werkomgeving 
 • Alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een plek in een ambitieus team met volop ruimte voor jouw ideeën
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden 

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring binnen de technische (werk)omgeving is een pré
 • Affiniteit met duurzame energietechnieken
 • Proactieve houding
 • Hands on mentaliteit

 

Jouw taken

 • Het informeren, instrueren en adviseren van de klanten inzake service en storingen
 • Het oplossen van uiteenlopende storingen aan de bronsystemen
 • Het bieden van ondersteuning aan de installatie van bronsystemen
 • Het in bedrijf stellen van bronsystemen en het plegen van onderhoud
 • Het uitbrengen van rapportages aan de Service Coördinator
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan door heel het land! Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Op woensdag liggen er lekker verse broodjes voor je klaar en vrijdag is bij ons frietdag. En na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects?

Zevenaar

40

uur p/w

60.000

kilometer per jaar

38

vakantiedagen

1

traktatie p/w

Join the club! 

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Andries van der Beek, Manager Bedrijfsbureau: 06-22964483. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)