Werken bij Nathan

Monteur Duurzame Energiesystemen

'Enthousiast, leergierig en energiek, kom dan werken bij Nathan als monteur binnen de duurzame techniek'

Jouw toekomstige werkdag
Vandaag staat het samenstellen van een werktuigbouwkundige installatie op de planning. Het is een installatie die je nog nooit eerder hebt samengesteld, maar met jouw kennis, kunde en gedrevenheid slaag je erin om de werktuigbouwkundige installatie samen te stellen. Je plaatst de pompputten met pomptechniek, legt transportleidingen en bekabeling aan en monteert de installaties in de technische ruimte. Daarnaast ondersteun jij tussen jouw eigen werkzaamheden door de afdeling service en beheer met onderhoudswerkzaamheden.

Als Monteur Duurzame Energieststemen bij Nathan lever jij proactief een bijdrage aan onze doelen: voorop lopen in de energietransitie, meedenken over duurzame ontwikkelingen op het gebied van onder meer warmtepompen, vloerverwarming en slimme leidingsystemen én het delen van kennis rondom duurzame klimaattechniek. Dit doe je met een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid en resultaatgerichtheid ben je een sterke toevoeging aan ons team.

 

Dit bieden wij

 • Een fijne, informele werkomgeving 
 • Alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een plek in een ambitieus team met volop ruimte voor jouw ideeën
 • Meteen een vast contract
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden 

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring binnen de technische (werk)omgeving is een pré
 • Affiniteit met duurzame energietechnieken
 • Proactieve houding
 • Hands on mentaliteit

 

Jouw taken

 • Het samenstellen van een werktuigbouwkundige installatie
 • Het plaatsen van de pompputten met pomptechniek
 • Het aanleggen van transportleidingen en bekabeling
 • Het monteren van de installaties in de technische ruimte
 • Het ondersteunen van de afdeling Service met beheer en onderhoudswerkzaamheden
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects?

Zevenaar

40

uur p/w

8

directe collega's

38

vakantiedagen

60.000

kilometers p/j

Join the club! 

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Andries van der Beek, Manager Bedrijfsbureau: 06-22964483. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)