Werken bij Nathan

Junior Sales Advisor Friesland

'Zit klanten adviseren in je bloed, dan zit je bij Nathan Systems goed.'

Als Junior Sales Advisor bij Nathan in Friesland is het aan jou om het klantenbestand van het bedrijf te behouden en nieuwe producten te promoten, zodat de business uitgebreid kan worden. Laat dat nou net datgene zijn wat jou het tofste lijkt om te doen! Met een auto van de zaak ga je verschillende groothandels binnen deze branche bezoeken. De ene keer op afspraak, de volgende keer pak je een spontaan bezoek mee. Daar aangekomen staat jou een warm welkom te wachten. Dat komt doordat de groothandels jou en het bedrijf waarvoor jij langskomt goed kennen! Onder het genot van een kopje koffie neem jij de groothandels mee in de huidige ontwikkelingen binnen de innovatieve en zeer snel ontwikkelende installatietechniek. Daarnaast kijk je natuurlijk welke producten jij kunt promoten, zodat het assortiment uitgebreid kan worden. Win-win!

In deze functie werk je veel zelfstandig, maar al met al zie je jouw collega's vaak genoeg om jouw salesavonturen mee te delen. Daarnaast voelt het bedrijf als één grote vriendengroep waar niemand te beroerd is om jou te helpen, sterker nog, jouw collega's gaan voor jou graag een stapje verder.

Je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. De eerste weken ga je met een ervaren Sales Advisor op pad om alle ins en outs van het vak en de producten te leren. Wanneer jij ready for the job bent, wordt het stokje volledig aan jou overgedragen.

Ben jij ambitieus en ondernemend? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en heb jij na het lezen van deze vacature zin gekregen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!

Dit bieden wij

 • Een lekker salaris elke maand
 • Een vast contract na één jaar
 • Werken in de snelst groeiende branche van Nederland
 • Samenwerken met een heel backoffice team in Zevenaar
 • De leukste klanten om mee samen te werken
 • Een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak

Dit zoeken wij

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Bereidheid om veel te leren
 • Passie voor duurzame klimaattechniek
 • Representatief en in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Stabiel, stressbestendig en zelfstandig

 

Jouw taken

 • Onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe relaties
 • Onderhouden van contacten op de afhaalpunten van Uponor
 • Signaleren van marktkansen en commerciële activiteiten
 • Bezoeken van bestaande relaties
 • Het begeleiden van projecten
 • Correct afhandelen van reclamaties met relaties
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan door heel het land! Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects

Zevenaar

40

uur p/w

18

directe collega's

29

vakantiedagen

15

werkbezoeken p/m

Join the club!

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Bas Drost: 06-53928601. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

Sales Advisor Bas Drost

Bas Drost Assistant Sales Manager

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)