Werken bij Nathan

Calculator

Wil jij graag bijdragen aan een betere toekomst én een duurzame samenleving?

Als Calculator neem je afwijkende aanvragen voor complexe projecten in behandeling. Je ontwerpt en calculeert totaalsystemen van een bron, warmtepomp, afgiftesysteem en naregeling. Ook heb je contact over een aanvraag of offerte met klanten. Je werkt veel samen met collega's voor het samenstellen van een totaaloplossing. De tijd die je naast deze werkzaamheden overhoudt, besteed je aan de voorbereidende werkzaamheden voor de uitvoering van onze projecten. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van een boring, de levering van een warmtepompen of de realisatie van een vloerverwarmingssysteem.

Dit krijg je van ons

  • Een marktconform salaris met groeimogelijkheden
  • Een tiental enthousiaste en gedreven collega's die jou verder op weg willen helpen
  • Direct een vast contract
  • Een groeiende organisatie

Wat je meebrengt

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Affiniteit met duurzame energietechnieken en cijfers
  • Ervaring met installatietechniek is een pré

Dit kunnen jouw taken zijn

  • Het ontwerpen en calculeren van onze totaalsystemen
  • Contact onderhouden met klanten over offertes en aanvragen
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects?

Zevenaar

24

uur p/w

11

directe collega's

38

vakantiedagen

Join the club! 

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Andries van der Beek: 06-22964483
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

PLF83802-Nathan Profielfoto

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)