Werken bij Nathan

Technisch Tekenaar

'Is tekenen hetgeen wat je het liefste doet dan zit je bij Nathan goed!'

Jouw werkdag
Als Technisch Tekenaar en werkvoorbereider ondersteun je het team van tekenaars en werkvoorbereiders door het tekenen van broninstallaties, energiecentrales en materieel. Aan de hand van deze tekeningen bestel je de materialen. Je neemt de tekeningen door met de monteurs en lassers zodat zij verder met jouw tekening aan de slag kunnen. Elke tekening is anders en dat is wat jouw werk zo uitdagend maakt!

Als Technisch Tekenaar bij Nathan lever jij proactief een bijdrage aan onze doelen: voorop lopen in de energietransitie, meedenken over duurzame ontwikkelingen op het gebied van onder meer warmtepompen, vloerverwarming en slimme leidingsystemen én het delen van kennis rondom duurzame klimaattechniek. Dit doe je met een klantgerichte en collegiale instelling met goede tekenvaardigheden. Met jouw praktische instelling, gedrevenheid en resultaatgerichtheid ben je een sterke toevoeging aan ons team.

Dit bieden wij

 • Een fijne, informele werkomgeving 
 • Alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een plek in een ambitieus team met volop ruimte voor jouw ideeën
 • Direct een vast contract
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden 

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring binnen de technische (werk)omgeving is een pré
 • Klantgericht met communicatieve vaardigheden (NL/DU)
 • Proactieve houding
 • Organisatorische vaardigheden

 

Jouw taken

 • Het basistekenwerk voor alles wat buiten geplaatst wordt, zoals putten of leidingwerk in de put
 • Het bestellen van alle artikelen van alles wat getekend is
 • Het aanspreekpunt voor projectleiders
 • Het verzorgen van tekenwerk voor de technische ruimte in AutoCAD en Solidworks
 • Het aanleveren van projectmappen, waaronder boormappen
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Op woensdag liggen er lekker verse broodjes voor je klaar en vrijdag is bij ons frietdag. En na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects?

Zevenaar

40

uur p/w

8

Projecten p/j

38

Vakantiedagen

1

Traktatie p/w

Join the club! 

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Andries van der Beek, Manager Bedrijfsbureau: 06-22964483. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)