Werken bij Nathan

BBL Service Technicus Brontechniek in opleiding

'Stage lopen als Service Technicus is een hele beleving, want elke dag loop je stage in een nieuwe omgeving!'

Is vier dagen in de week aan de slag bij Nathan en één dag in de week in de schoolbanken dé ideale combinatie voor jou? Bij Nathan word je als Servicetechnicus in opleiding betrokken bij de montage, de installatie en het onderhoud van bronsystemen. Dat zal in het begin onder begeleiding zijn, maar op den duur werk je zelfstandig en coachen wij waar nodig. Jouw ontwikkeling staat centraal!

Gezien je interesse in brontechniek ben je leergierig en probeer je een technisch expert voor collega’s en klanten te zijn. Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid, resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit vul je ons team perfect aan!

 

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris
 • Meteen een vast contract
 • Werken in een ambitieus team 
 • Alle ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen
 • Je komt te werken in een sterk groeiende organisatie

Dit zoeken wij

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Affiniteit met de installatietechniek
 • Klantgerichte en collegiale instelling
 • Proactieve houding
 • Hands on mentaliteit

 

Jouw taken

 • Bronsystemen monteren en inbedrijfstellen
 • Onderhoud plegen aan bronsystemen
 • Het onderzoeken en oplossen van storingen
Kantoor harde 8

Nathan groeit snel, kom jij bij ons team?

Wil jij, samen met zo’n 180 Nathan-collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Kom dan een van onze resultaatgerichte teams versterken! Dat kan in Zevenaar (in een nieuw, modern pand met alle faciliteiten), ’t Harde of Zaventem (België). Je maakt dan deel uit van een club enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de techniek, ondersteuning en staf.

Zo werken we

Work hard, play hard. Zo kun je onze bedrijfscultuur het beste omschrijven. We zijn ondernemend, betrokken bij ons werk, lopen graag voorop in techniek en hebben hart voor de installatiebranche. Ook zijn we rechtdoorzee, dynamisch, informeel en zeer klantgericht. Na een week hard werken, kun je even ontspannen met collega’s tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Klinkt goed toch? Ook goed om te weten: bij Nathan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij mede vorm aan kunt geven: je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te vullen.

Wat doet Nathan Projects?

Zevenaar

40

uur p/w

8

directe collega's

38

vakantiedagen

1

traktatie p/w

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Pas jij helemaal in dit profiel? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust met Andries van der Beek, Manager Bedrijfsbureau: 0525-650680. 
Meteen solliciteren kan natuurlijk ook: vul hieronder je gegevens in, voeg je cv en motivatie toe en je hoort snel van ons. 

Jouw CV

Het uploaden van jouw CV is verplicht!

Jouw motivatie

Het uploaden van jouw motivatie is verplicht!

HR Adviseur Floor Sangers

Floor Sangers HR Adviseur

Ga terug naar de vacatures

Nederland

Landelijk

Zevenaar

Zevenaar

Nathan medewerkers

't Harde

Belgie

Zaventem (België)