Header Mirella

Nathan & Ger

Mijn naam is Ger van Hout. Ik woon in Bergharen, ben 66 jaar jong en bevind mij alweer 51 jaar in het installatievak!

Hoe ziet jouw loopbaan binnen Nathan er tot nu toe uit?

20 jaar geleden begon ik mijn loopbaan binnen Nathan. De eerste 10 jaar heb ik in de buitendienst gewerkt. Later heb ik de overstap gemaakt naar de binnendienst. Dit was een hele omschakeling, maar door de ondersteuning van diverse collega’s is dit prima gelukt! Inmiddels ben ik met pensioen, maar ik kan het vak nog steeds niet loslaten omdat het vakgebied zich steeds verder blijft ontwikkelen. Daarnaast maakt Nathan als organisatie een mooie ontwikkeling door en daar wil ik graag nog 2 dagen per week aan bijdragen.

Hoe ziet jouw huidige functie eruit?

Als technical support medewerker fungeer ik als vraagbaak voor diverse interne afdelingen en klanten. Ik help de installateur om tot een goed ontwerp te komen en maak calculaties. Daarnaast probeer ik veel kennis en ervaring over te dragen aan jonge collega's voor hun toekomst in dit mooie en interessante vak. Een beroep waar je ontzettend trots op kan zijn!

Ger

Ger van Hout Technical Support

“Ik ben ontzettend trots op mijn beroep!”

Wat vind je het allerfijnste aan werken bij Nathan?

Dat je elke dag een nieuwe uitdaging hebt. In mijn functie heb ik veel contacten: van projectontwikkelaars tot en met monteurs en alles wat daartussen zit. Hierdoor zijn we een ondersteunende factor voor een optimale en geïntegreerde installatie, die in deze tijd noodzakelijk is voor het verbeteren van het leefcomfort en de benodigde energiebesparing.