Header Mirella

Nathan & Chris

Mijn naam is Chris Stomp, ik ben 29 jaar en woon met mijn vriendin Marlon en zoontje Samuel in het mooie Nijmegen. Ik ben iemand die erg geniet van reizen. Het liefst op de motor, ver en naar een zonnige bestemming. Daarnaast hou ik van lekker eten en drinken. Om dit te compenseren, probeer ik een paar keer in de week naar de sportschool te gaan.

Hoe ben je bij Nathan terechtgekomen?

Via een vacature die ik online had gevonden. Ik had eigenlijk helemaal geen kennis van de markt. Daarom ben ik me gaan inlezen over de producten. Zo kwam ik erachter dat er een gigantische markt is voor de energietransitie en dat hernieuwbare energie hiervoor een geweldig kans is. Ik werd bij Nathan heel hartelijk ontvangen en ben met veel enthousiasme aan de slag gegaan.

Hoe ziet jouw huidige functie eruit?

Als Junior Sales Advisor is mijn werk heel erg divers, dat vind ik erg fijn. Ik ben vooral bezig met het adviseren, ondersteunen en begeleiden van kleine installatiebedrijven bij het toepassen van onze producten. Dit doe ik door het geven van productpresentaties, het maken van offertes en het onderhouden van relaties met de technische groothandels.

Sales Advisor Chris Stomp

Chris Stomp Junior Sales Advisor

''Ik ben vrij om mijn eigen koers en agenda te bepalen!”

Wat vind je het allerfijnste aan werken bij Nathan?

Dat ik ontzettend veel vrijheid heb. Ik ben vrij om mijn eigen koers en agenda te bepalen, zolang het maar business oplevert. Het is eigenlijk een soort ondernemerschap binnen je eigen rayon. Door zelf een netwerk op te bouwen en te onderhouden, kun je daar op een gegeven moment de vruchten van gaan plukken in de vorm van nieuwe handel. Verder ben ik bezig met een opleiding klimaattechniek, meet- en regeltechniek om mijn kennis verder uit te breiden en klanten nog beter te kunnen adviseren. Hiervoor heb ik alle ruimte gekregen van mijn leidinggevende.

Hoe combineer je werk en privé?

Na de geboorte van mijn zoontje heb ik drie weken verlof gehad. Dit was voor mij ontzettend fijn: zo kon ik de basisbeginselen van het vaderschap onder de knie krijgen. Hiervoor was alle ruimte vanuit Nathan. Verder is hier in overleg veel mogelijk om dingen te doen die je belangrijk vindt in je privéleven, bijvoorbeeld als het thuis even wat minder gaat met jezelf of iemand in je omgeving. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik de keus heb gemaakt om bij Nathan te gaan werken!