Hardenberg
Nathan aanwezig op de installatie vakbeurs Hardenberg
1 september 2017
Energievakbeurs
Nathan aanwezig op de Energie Vakbeurs in Den Bosch
9 oktober 2017

Uponor presenteert Comfort E!

Comfort E

Duiven, 11 september 2017 – Uponor, producent van onder andere hoogwaardige oplossingen voor verwarmen/koelen én voor drinkwaterinstallaties, presenteert het nieuwe elektrische vloerverwarmingsprogramma Comfort E. Comfort E is geschikt voor vloerafwerking met keramische of gietvloeroplossingen (nat systeem) en voor vloerafwerking met o.a. parket, laminaat of tapijt (droog systeem). Beide systemen zijn toepasbaar in zowel nieuwbouw als bij renovatie.

Met Comfort E voegt Uponor een belangrijke uitbreiding toe aan het programma van vloerverwarmingsystemen en biedt haar klanten een nog breder leverprogramma. Deze primeur zal wereldwijd als eerste in Nederland gelanceerd worden door Uponor-partner Nathan Benelux en is op de Installatievakbeurs Hardenberg op 12, 13 en 14 september te zien. Met de toevoeging van Comfort E zetten Uponor en Nathan verdere stappen in de toekomst van all electric woningen.

Geschikt voor nat- en droogbouw

Het Uponor Comfort E elektrische vloerverwarmingsprogramma bestaat uit twee uitvoeringen. Voor een vloerafwerking met keramische of gietvloeroplossingen (nat systeem) bestaat Comfort E uit een mat waarbij de dubbel geïsoleerde draad over de volledige lengte aan de mat is vastgenaaid. Dit maakt de verwerking eenvoudiger en sneller. Voor een vloerafwerking met o.a. parket, laminaat of tapijt bestaat Comfort E uit een aluminium isolatiemat met daarop bevestigd de verwarmingsdraad. Deze uitvoering is zeer geschikt voor snel meer comfort zonder breek- en hakwerk. De Comfort E aluminiummatten worden direct onder bijvoorbeeld het laminaat aangebracht en verbonden met de bijbehorende ruimtethermostaat.

Lage opbouwhoogte en snelle montage

Beide uitvoeringen onderscheiden zich door de geringe opbouwhoogte en de snelle montage. Doordat de kabel over de volle lengte van het product aan de matten bevestigd is, wordt een optimale warmteverdeling en een minimale reactietijd van het verwarmingssysteem bereikt. Dit resulteert in meer comfort en energiebesparing.

Uponor & More

De Comfort E producten zullen in de komende maanden ook gepromoot worden met dubbele uPoints in het eveneens nieuwe spaarprogramma Uponor & More. Met Uponor & More kunnen installateurs uPoints sparen door QR-codes op diverse producten van Uponor te scannen met de Uponor PRO app. De gespaarde uPoints kunnen in de webshop van Uponor & More ingeruild worden voor mooie cadeaus en gereedschap van Uponor.