Plus X Award voor Uponor S-Press PLUS
15 juli 2019
Registreer je voor VSK 2020!
6 januari 2020

Nathan bij Nederlands Warmtepompcongres 2019!

Corporaties staan voor de opgaaf hun bezit te verduurzamen; in Nederland gaat het om maar liefst 2,25 miljoen sociale huurwoningen. Hiervoor zijn vele scenario’s mogelijk, van all-electric tot (de-)centrale warmtelevering, als invulling op het klimaatakkoord in Parijs. Duidelijk is dat deze opgave niet gerealiseerd kan worden zonder duurzame partnerships waarbinnen partijen bereid én in staat zijn kennis toe te voegen en te delen.

Tijdens een gezamenlijke sessie tijdens het Nederlandse warmtepompcongres zullen woningcorporatie Portaal en Nathan de eerste ervaringen delen. Ook zullen we in debat gaan over de grote opgave van de energietransitie. Hoe gaan we om met bewonersbehoefte, investeringen, rollen en wat kan techniek? Sprekers zullen zijn: Mark Peterse, Programmamanager Duurzaamheid bij Portaal en Roelof Vallinga, Senior Advisor bij Nathan.

Het Nederlandse warmtepompcongres vindt op 9 oktober plaats tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch. Ben jij erbij? Kijk hier voor meer informatie: https://www.nederlandswarmtepompcongres.nl/