De totaaloplossing voor appartementencomplexen

Rhoss is een toonaangevende producent van warmtepompen, chillers, luchtbehandelingskasten en fancoils. Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Rhoss hoogwaardige producten vanuit een eigen laboratorium en productiefaciliteiten in Italië. De Rhoss oplossingen zijn overal ter wereld terug te vinden, in uiteenlopende projecten. Nathan heeft de Rhoss producten opgenomen in het assortiment om een totaaloplossing te bieden voor onder meer appartementencomplexen.

Bekijk ons productassortiment

brands_rhoss

Ideaal voor lage buitentemperaturen

De door ons geselecteerde Rhoss lucht/water warmtepompen zijn zeer geschikt voor verwarming bij lage buitentemperaturen. Speciale inverter-compressoren en -componenten zorgen voor een hoge SCOP. Ook zijn er diverse ECO uitvoeringen beschikbaar met het R-32 koudemiddel. Dit heeft een lager Global Warming Potential (GWP) dan traditionele koudemiddelen en een hoog energierendement. Daarnaast leveren we de HT-lucht/water warmtepompen met 2-traps compressoren. Deze maken bij -10°C nog tapwater van 60°C. Wij kiezen altijd voor de silent-uitvoering om geen concessies te doen op het gebied van geluid.

Slimme totaalconcepten met Nathan

De producten van Rhoss zijn inzetbaar als standalone in combinatie met vloerverwarming, fancoils, afgiftesets en de Microbooster van Metro Therm. In het Combi Collectief Concept combineren wij een Rhoss machine met een grondgeboden SWP warmtepomp van alpha innotec. De Rhoss machines zorgen voor extra verwarmingscapaciteit en regeneratie in de bodem, waardoor er geen drycooler meer nodig is.