HEATSCOPE

Uniek design en aangename warmte

All-electric heeft de toekomst. Eerder dit jaar hebben wij al infrarood c-panelen van het merk easyTherm toegevoegd aan ons Nathan productportfolio. Nu komt daar HEATSCOPE bij. Waar easyTherm zorgt voor comfortabele bijverwarming binnen, doen de infrarood B-stralers van het Duitse HEATSCOPE dat ook buiten. Iedereen met een terras, balkon, of serre kent het probleem: in de zomer is het lekker warm, maar in het voor- en najaar kan het vooral ’s avonds fris zijn. HEATSCOPE lost dat probleem op en is daarmee onder andere ideaal voor horecatoepassingen. De stralingspanelen zorgen in een mum van tijd voor een aangename warmte.

Over Heatscope

  • HEATSCOPE zorgt voor maximale stralingswarmte
    en minimale lichtproductie.
  • HEATSCOPE heeft een strak en modern design.
  • HEATSCOPE is gemaakt in Duitsland.

Meerdere modellen met één doel

Alle HEATSCOPE stralers werken op basis van een innovatieve koolstoftechnologie. Dit zorgt voor een prettigere beleving van warmte dan het geval is met traditionele halogeenstralers. Bij traditionele terrasverwarmers wordt warmte namelijk gezien als het bijverschijnsel van lichtopwekking. Er worden dan dubbele koolstofspiralen geactiveerd die al gloeiend zorgen voor warmte. Indien 50% capaciteit, dan is één koolstofspiraal geactiveerd. De koolstofspiralen werken om de beurt, waardoor de levensduur 10.000 uur is. Bij HEATSCOPE is warmte het belangrijkste, het licht is slechts een teken van deze warmte in plaats van andersom.

Minder licht, meer warmte!

Alle HEATSCOPE stralers produceren slechts maximaal 30% van het licht dat vergelijkbare modellen van andere merken doen. Daarbij heeft HEATSCOPE minstens dezelfde, maar veelal een hogere warmteafgifte. Zelfs op grotere oppervlakken. De Vision-serie met SCHOTT NEXTREMA® High Performance glas vermindert de rode gloed nog eens met de helft tot slechts 15%.

Lees ons Enervision artikel over HEATSCOPE