Bezoek ons op de VSK-beurs
17 t/m 20 mei, Jaarbeurs Utrecht
HAL 7 – standnr. B50 & B47

Graag geven we je alvast een korte rondleiding door de highlights van onze stand. We kijken er naar uit om je persoonlijk te spreken op de beursvloer! 

Registreer nu alvast voor gratis toegang via onderstaande link:

VSK-logo-2022
Preview VSK 1

1. Ons horecaplein vormt de centrale ontmoetingsplek op onze stand waar je van harte welkom bent voor een hapje en drankje tijdens de VSK-beurs.

2. Het tekort aan goede arbeidskrachten in de installatiebranche maakt een efficiënte werkwijze noodzakelijk. Daarom ontwikkelde Uponor een compleet BIM-platform voor alle Uponor-producten. Dit biedt toegang tot een uitgebreide bibliotheek met productgegevens en geavanceerde ontwerp- en modelleer tools voor vloerverwarming. Daarnaast biedt Nathan Revit-packages voor de producten van alpha innotec, Komfort en Metro Therm om de uitwerking van jouw projecten efficiënter te maken. Tijdens de VSK-beurs deelt onze BIM en Revit specialist Rutger Heil zijn kennis en expertise op dit vlak.

3. Dit gedeelte van onze stand is speciaal gereserveerd voor een selectie uit ons lucht/water warmtepompen assortiment. Hier zijn o.a. de nieuwe alpha innotec Jersey – de modulerende monoblock warmtepomp die kan verwarmen én koelen - en Paros – de binnen opgestelde lucht/water warmtepomp – te zien.

4. Er is nog meer nieuws! Alpha innotec’s alterra serie wordt verder uitgebreid. De nieuwe alterra WZSV 42K3M(C) is met een vermogen van 4 kW perfect afgestemd op de Nederlandse markt. In samenwerking met Triple Solar presenteren we op de VSK ook de Metro Delta van Metro Therm: een compacte warmtepomp met PVT-panelen als bron.

Emailbanner VSK

5. Wil je snel en slim aan de slag met duurzame klimaattechniek? Nathan Industries – gevestigd in Zwolle en onderdeel van de Nathan Group – ondersteunt je met innovatieve plug & play concepten. Deze efficiënte prefab totaaloplossingen zijn eenvoudig te installeren én all-electric. We ontwikkelen en produceren deze totaaloplossingen in eigen beheer. Met als grote voordeel dat we ze op maat kunnen ontwerpen in het BIM-programma 3D Revit.

6. Nathan Projects – gevestigd in ‘t Harde – is gecertificeerd voor het ontwerp, de realisatie, het beheer en onderhoud van zowel open als gesloten bronenergiesystemen. Met andere woorden; we bezitten alle zes certificaten binnen de BRL 11000. Daarnaast zijn we volledig gecertificeerd voor het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van energiecentrales volgens de BRL 6000-21. Meer weten? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand.

7. Live de voordelen ervaren van de Uponor systemen? Onze technische specialisten demonstreren je graag hoe je Uponor S-Press Plus, PE-Xa, Quick & Easy, Uni Pipe PLUS en Ecoflex het meest efficiënt installeert. Breng een bezoek aan onze Uponor demotheek en laat je overtuigen van de voordelen!

Preview VSK 1
Provada

8. Ken je ‘m al? Een praktisch en compleet regelsysteem voor het aansturen van een alpha innotec warmtepomp op basis van een warmte- of koelvraag per verblijfsruimte of verblijfsgebied. Dat is Uponor Smatrix Pulse. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie en eenvoudig qua installatie, onderhoud en gebruik. Ook toepasbaar in een collectieve installatie (2-, 3- of 4-pijps).

9. NIEUW! Het 10 bar Uponor vloerverwarmingssysteem maakt het mogelijk om vloerverwarming met een werkdruk tot 10 bar te installeren in gebouwen met meerdere verdiepingen, in plaats van standaardsystemen met 6 bar. Omdat de componenten die normaal gesproken nodig zijn voor drukverlaging en warmteoverdracht niet meer nodig zijn, levert dit een kostenbesparing op bij het plannen en ontwerpen van het systeem.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  1. Maandelijks de nieuwsbrief in jouw mailbox
  2. Duizenden professionals gingen je voor
  3. Blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen