Headerfoto RBE+

Subsidie op Nathans warmtepomp-aanbod

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om te investeren in een warmtepomp. Dit wordt door de overheid aangemoedigd met subsidies. Maar waar heb je als woningeigenaar nou precies recht op? Als je bijvoorbeeld een warmtepomp van alpha innotec, Rhoss of Metro Therm aanschaft, aan welke voorwaarden moet je dan voldoen? Met onze nieuwe subsidietool is het allemaal snel duidelijk.


20% minder kosten

De overheid stelt de komende jaren de ISDE-subsidie beschikbaar, om de aanschaf van warmtepompen aan te moedigen. Het subsidiebedrag kan oplopen tot wel 20% voordeel op het aanschafbedrag van de warmtepomp, gemiddeld €1.500. Voor veel woningeigenaren is dit bedrag een belangrijke reden om te investeren in een warmtepomp.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Zo komen nieuwbouwwoningen helaas niet in aanmerking voor de warmtepompsubsidie en moet het apparaat zijn geplaatst door een installatiebedrijf. Voor de aanvraag van de subsidie moet verder nog een factuur en bewijs van installeren worden aangeleverd. Daarnaast zijn er nog diverse andere voorwaarden. Kortom: een hoop waar rekening mee gehouden moet worden, en voor veel mensen een onoverzichtelijk geheel.

PL059277-A4
Detail RBE+

Subsidietool van Nathan

Om het checken van de subsidiekansen en voorwaarden gemakkelijk te maken, is Nathan een samenwerking aangegaan met Simpel Subsidie. Zij hebben een subsidietool voor ons gemaakt, waarmee snel en gemakkelijk gezocht kan worden naar alle warmtepompen in het Nathan assortiment. Met een paar klikken komt het juiste subsidiebedrag tevoorschijn en is het duidelijk of een klant wel of niet in aanmerking komt.

Wanneer het subsidiebedrag in de tool naar voren komt, is het vervolgens ook heel eenvoudig om de subsidieaanvraag direct te regelen bij Simpel Subsidie. Zo hoef je niet zelf allerlei websites en documenten door te spitten om alle voorwaarden te checken. Het door Simpel Subsidie laten verzorgen van de subsidieaanvraag kost €75, wat pas betaald hoeft te worden als het subsidiebedrag op de rekening staat.

 

Benieuwd hoeveel subsidie onze warmtepompen jou kunnen opleveren? Check het snel!

Subsidie aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  1. Maandelijks de nieuwsbrief in jouw mailbox
  2. Duizenden professionals gingen je voor
  3. Blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen