Met onze collega Rutger Heil, BIM Manager én Revit Specialist, bespreken we de meest gestelde vragen over onze fluisterstille energiemodule.

 

De Nathan Energiemodule is een duurzame alles-in-één-oplossing die bestaat uit een compacte aan- of inbouw met alle installatiecomponenten voor duurzame verwarming en warm-tapwaterbereiding. Inclusief een lucht/water of brine/water warmtepomp van alpha innotec of Metro Therm. Deze zet energie uit de buitenlucht of bodem om in warmte, voor zowel de verwarming en ventilatie van de woning(en) als warm tapwater. Efficiëntie ten top!

De voordelen:

  • Plug & play oplossing voor duurzame verwarming, warm water en ventilatie;
  • Eén totaalleverancier;
  • Betrouwbare merken;
  • Ruimtebesparende oplossing;
  • Geprefabriceerd.
Product Manager Rutger van Heil

Rutger Heil BIM Manager & Revit Specialist

Ridderkerk


Rutger, is de energiemodule alleen in het grijs leverbaar?

Zeker niet! Onze energiemodule is van 2mm Magnelis© staal en gepoedercoat in alle RALClassic kleuren te leveren. Dus keuze genoeg, altijd iets dat past bij de huidige bouwstijl.

Is er ook een variant voor bodemenergie?

Vol trots kunnen we zeggen dat deze inmiddels beschikbaar is. We hebben twee typen energiemodules met onze alpha innotec brine/water WZSV combi warmtepomp. Deze zijn leverbaar met en zonder WTW unit.

Staat de energiemodule altijd in de voortuin?

Onze energiemodule kan ook achter de woning geplaatst worden en is ook perfect geschikt voor chaletbouw of gestapelde bouw in bijvoorbeeld flatgebouwen. Zo is er voor alle mogelijke renovatieprojecten een passende energiemodule mogelijk.

Kan het ook worden toegepast bij gestapelde bouw?

Jazeker, ze zijn ook te leveren voor de gestapelde bouw. Voor portiek- en galerijflats hebben we onze speciale gestapelde energiemodules.

Hoe snel heb ik warm tapwater in de woning na de installatie?

De energiemodule is plug-and-play. Na plaatsing en aansluiting heeft u binnen twee uur warmtapwater en verwarming in de woning.

Hoe stil is de energiemodule?

Dankzij de speciaal voor ons ontworpen geluidsroosters is onze lucht/water energiemodule fluisterstil en kunnen we voldoen aan de gestelde geluidseisen.

Zijn jullie ook met andere innovaties bezig?

Wij hebben een speciale module ontwikkeld die in de tuinberging kan worden ingebouwd. Hier staat het binnendeel van de warmtepomp in de woning en het buitendeel van de split in een speciale omkasting wat het geluid drastisch reduceert.

Energiemodule Ridderkerk

Onderdeel van deze totaaloplossing:

Alpha innotec
Alpha innotec
Alpha innotec
Alpha innotec
Contact Sales

Persoonlijk advies van onze Sales Advisors

Zevenaar v2

Neem contact op met Nathan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  1. Maandelijks de nieuwsbrief in jouw mailbox
  2. Duizenden professionals gingen je voor
  3. Blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen